Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 29 април Марс съвпад Нептун

На 29 април Венера влиза в Телец

На 30 април Марс влиза в Овен

На 1 май Венера квадрат Плутон

На 2 май Плутон влиза в ретроградност

На 3 май Марс секстил Плутон

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 29 април; 2, 5 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 29, 30 април; 1, 2, 4 и 5 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

30.04. 18:20 - 30.04. 18:21

02.05. 12:30 - 02.05. 21:53

04.05. 22:07 - 04.05. 23:42

Овен – Тази седмица е добър момент да насочите енергията и страстта си към творчески проекти или планиране на бъдещи пътувания. Положителната енергия на Марс, вашата управляваща планета, ще ви съпътства, давайки ви сила, смелост и решителност да постигнете целите си. Връзките ви могат да станат по-интензивни и пламенни и Овенът може да се изкуши да направи големи и романтични жестове за своите партньори. Важно е обаче да обърнете внимание на комуникацията и да избягвате импулсивните жестове.

Благоприятни дни – 01, 02.05.

Бъдете внимателни – 29, 30.04.

Телец – Това е идеалното време да се съсредоточите върху личните си взаимоотношения и да прекарате качествено време с любимите си хора. С Венера, вашата управляваща планета, която ви дава тласък за красота и хармония, Телците могат да имат радостен и удовлетворяващ период в царството на връзките и удоволствията. Бъдете готови да пуснете нови неща и хора в живота си. Като любители на естетиката и удоволствията, добрата храна и лукса, често ставате разточителни, за да задоволите желанията си.

Благоприятни дни – 29, 30.04.; 03, 04.05.

Бъдете внимателни – 01, 02.05.

Близнаци – Вие ще бъдете управлявани от игрива и комуникативна енергия през тази седмица. Време е да използвате уменията си за общуване и да се съсредоточите върху проекти, които включват съвместно участие с другите. Вероятно ще срещнете интересни хора и ще се почувствате привлечени от тях и водените разговори. Важно е обаче да обръщате внимание на фините сигнали в отношенията и да избягвате повърхностните. Усилията, положени от ваша страна в любовната ви връзка, ще донесат приятни резултати в бъдеще.

Благоприятни дни – 01, 02, 05.05.

Бъдете внимателни – 03, 04.05.

Рак – Тази седмица носи атмосфера на стабилност и сигурност в отношенията. Ще бъдете склонни да инвестирате в съществуващите си връзки и да укрепвате емоционалните връзки. Имайте смелостта да се доверите на инстинктите си и вярата в способностите си. Благоприятен момент за вземане на важни решения като двойка и търсене на баланс. Инвестирайте малко пари в себе си. Отношенията с приятелите ви ще бъдат в хармония и е възможно някои от тях да преминат в романтични.

Благоприятни дни – 03, 04.05.

Бъдете внимателни – 29, 30.04.; 05.05.

Лъв – Марс ще ви даде тласък на енергия и самочувствие, позволявайки ви да блестите и да се откроявате във всяка дейност или ситуация, но ако се занимавате с несъществени неща, ще пропускате най-добрите моменти от настоящето. Избягвайте прекомерното планиране, тъй като е лесно да заседнете в порочен кръг. Подредете нещата си и ще постигнете своя напредък. Вярвайте, че всичко ще бъде наред и позволете на новото да се влее в живота ви. Наслаждавайте се на настоящето, правете това, което обичате най-много.

Благоприятни дни – 05.05.

Бъдете внимателни – 01, 02.05.

Дева – Време е да отделите време за почивка и релакс, да се погрижите за здравето и настроението си и да планирате стратегии за следващата седмица. Ще бъдете заобиколени с мощна емоционална и интуитивна енергия, давайки ви комфорт и сигурност в личните отношения и семейните въпроси. Съвпадът Марс-Нептун може да засегне родените в 3-та декада и да извади на повърхността неразрешени проблеми, които са били заметени под килима. Да се избягват импулсивните действия. С влизането на Венера в Телец започва сезонът на удоволствията и интензивно творческо настроение.

Благоприятни дни – 29, 30.04.

Бъдете внимателни – 03, 04.05.

Везни – Тази седмица е особено благоприятна за вас. Може обаче да се наложи да се сблъскате с проблеми на работното място и да контролирате ситуациите чрез взаимен диалог. Венера влиза в Телец, финансите ви започват да се подобряват и ще можете да задоволявате личните си желания. Време е да се съсредоточите върху междуличностните отношения и да прекарате качествено време с приятели и семейство. Времето ще бъде романтично в любовната ви връзка и може да решите да заминете някъде с партньора си.

Благоприятни дни – 01, 02.05.

Бъдете внимателни – 29, 30.04.

Скорпион – Избягвайте да отделяте време за несъществени проекти. Поддържайте позицията си стабилна и се справяйте със задълженията си правилно. Преценете внимателно всички възможности, преди да предприемете нови действия. Би било по-добре, ако решавате проблемите на работното място чрез диалог. В края на седмицата е възможно да получите добри новини. Стойте далеч от негативните мисли. Първата половина на седмицата е вероятно да има смущение в семейния сектор. Неправилната комуникация може да предизвика напрежение, но е важно да се справяте внимателно с тези ситуации.

Благоприятни дни – 29, 30.04.; 03, 04.05.

Бъдете внимателни – 01, 02.05.

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Автор Антония Михайлова

Стрелец – Със започването на седмицата може да се сблъскате с неочаквани предизвикателства, но в същото време тя предлага нова перспектива, проправяйки пътя ви за растеж. Може би трябва да сте готови да проявите повече гъвкавост. Лесно можете да намерите положителни алтернативи на ситуациите, които ви засягат, а отношенията ви ще станат балансирани и хармонични. Време е да насочите вниманието си към пътувания и приключения, да изследвате нови идеи и да се отворите за нови преживявания. Нека необвързаните да излизат повече и да се срещат с хора, тъй като условията за създаване на любовна връзка ще бъдат на тяхна страна.

Благоприятни дни – 01, 02, 05.05.

Бъдете внимателни – 03, 04.05.

Козирог – Понякога ставате твърде взискателни към другите и след това се чудите защо отношенията ви охладняват. Необходимо е да се подхожда към подобни ситуации с уравновесена и дипломатическа позиция. Седмицата е подходяща за приключения и вълнения. Нуждата ви да пътувате и да сменяте обстановката, да трупате нови впечатления е доста интензивна. Юпитер ви носи късмет и защита. Имате много енергия и е добре да я насочите към нещо креативно. Ако се чувствате добре със себе си, ще го предадете и на другите.

Благоприятни дни – 03, 04.05.

Бъдете внимателни – 29, 30.04.; 05.05.

Водолей – Тази седмица имате активност в областта на вашата карта, която управлява домът на вътрешни чувства. Вселената иска да продължите напред, за да създавате и завладявате. Но също така трябва да вървите бавно и да изградите солидна основа, преди да продължите напред. Не оставяйте за по-късно нещо, което знаете, че е важно, дори и да не е това, което обичате да правите най-много. С влизането на Венера в Телец от понеделник секторът на домашния ви живот се осветява и отношенията с близките ще укрепват. Ангажирайте се с обновяването на вашето пространство, за да привлечете положителна енергия.

Благоприятни дни – 05.05.

Бъдете внимателни – 01, 02.05.

Риби – Останете гъвкави и готови да се приспособите, защото изненадващите завои могат да бъдат начин да намерите по-добър път. Бъдете уверени в себе си, знаейки, че Вселената пази гърба ви. Помнете, че имате всички ресурси, от които се нуждаете, за да успеете в това, което сте си поставили за цел. Седмицата ви носи силна положителна енергия, което ви казва да не се отказвате. Ако имате възможност, добре е да избягате на кратко пътуване, тъй като нуждата ви от промяна е силна и наложителна.

Благоприятни дни – 29, 30.04.

Бъдете внимателни – 03, 04.05.