Автор
Ева Григорова

Защо отпадналите от "Един за друг" Марго и Крис носят едни и същи дрехи

Поредната двойка, която напусна шоуто "Един за друг" са семейството полицаи Маргарита и Кристиян. В най-новия епизод на подкаста "Един за друг" двамата признаха за своите отношения с другите двойки във Вилата на любовта. Те бяха откровени и за живота си извън светлината на прожекторите.

View post on Instagram
 

Марго и Крис прогнозираха, че Михаела и Венци от Перник ще са в центъра на събитията и ще попаднат под прицела на останалите двойки във Вилата на любовта. Полицайката се просълзи от мисълта, че те остават сами срещу всички. Другата им близка двойка, която все още е в играта са брокерът Светльо и неговата любима Сияна, предаде "Телеграф".

Двойката от село Мрамор разказа пред водещата Денислава Велкова защо са влезли с над 200 килограма багаж. Марго и Крис обичат да носят еднакви дрехи и искат да имат голям избор от облекла.

View post on Instagram
 

Полицаите споделиха в "Един без друг", че двойката, която не могат да понасят са София и Тихомир. Те разказаха с подробности как се е разразила враждата помежду им.

Маргарита разказа за ергенското парти на Кристиян от което няма нито една снимка. Той ѝ разказва, че неговите приятели са му поръчали ансамбъл от танцьорки по народни танци. Каква обаче се оказва истината?

Двойката разказва за два много тежки периода в живота си. Първият е свързан с тежка диагноза на тяхната дъщеричка. Вторият е периодът, в който са били на крачка от развод.

Защо Маргарита и Кристиян отпаднаха от "Един за друг"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Защо Маргарита и Кристиян отпаднаха от "Един за друг"

Автор Ива Петрова