Автор
Ева Григорова

Дебора и Дениз от "Ергенът" се сдърпаха заради мъж

Скандалната поп-фолк изпълнителка Дебора, която бе заловена да кара с над 2 промила алкохол, разкри пикантни истории от личния си живот и сподели своите тайни.

Певицата разкри, че преди няколко месеца, когато е излязла песента на Дебора от Стара Загора и Лидия, между нея и Галин – продуцента на Лидия, се заформил конфликт. След като песента излязла, Дебора разбрала от нейни фенове, че името на Дебора от Стара Загора е изписано „Дебора“ без никакви други инициали. Това влудило безкрайно поп-фолк изпълнителката и веднага вдигнала телефона да търси сметка на продуцента Галин.

View post on Instagram
 

"В началото се държа много надменно, каза ми, че тя така се казвала по лична карта. Да, но и аз се казвам така и съм вече над 10 години на сцената с този псевдоним. За мен не е професионално, дори колегиално това, което се случи." – споделя още афектирана от случката изпълнителката в NAYcast.

Като отговор, Дебора получила извинението, че Галин си помислил, че тя е спряла да пее и вече не е изпълнителка. Дебора споделя в NAYcast, че се е почувствала много зле от тези негови думи, чувствала се като отписана. Изпълнителката разказва и доста пикантни подробности за кръщенето на сина си.

Тя поканила баща му, като той тогава бил във връзка с една от първите участнички в „Ергенът“, туркинята – Дениз. Ден преди това, тя и написала на съобщения, че не е желана на събитието и не трябва да присъства там. Тогава бащата на детето се появил пиян и поздравил с нецензурна песен. Изпълнителката споделя, че е била малтретирана и от него и се е разделила веднага след като разбрала какъв човек е той.

View post on Instagram
 
Красивата Дениз от "Ергенът" потъна в дълбока скръб
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Красивата Дениз от "Ергенът" потъна в дълбока скръб

Автор Ива Петрова