Автор
Ива Петрова

Ще спира ли „Като две капки вода“ Маги Халваджиян

 Продуцентът на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян съобщи, че има огромна вероятност шоуто да не продължи. Арменецът оповести новината и веднага заваляха въпроси от страна на феновете. Макар шоуто все още да е лидер в ефира, рейтингът спада с всяка изминала година, а на него му е трудно с избора на звезди.

View post on Instagram
 

Той сподели, че едно от условията на лицензодателя е участниците да бъдат популярни на широката общност. А вече им става все по-трудно да съберат участниците, тъй като голяма част от известните вече са участвали, а останалите още не са готови да се впуснат в това приключение. Халваджиян даде за пример актьора Владимир Зомбори, който е любимец в този сезон, когото отдавна са искали да поканят, но не бил достатъчно известен и не са позволявали. Изчакали са да набере популярност и чак тогава са му предложили участие.

View post on Instagram
 

„Може в един момент просто да спрем“, казва продуцентът, който и тази година е срещнал трудности с попълването на участниците. Относно водещите обаче, няма никакви забележки и специално е оставил Рачков да експериментира. И в края на всеки лайф го поздравява, защото е ненадминат.

View post on Instagram
 

Все пак Маги говори за още един сезон, с който официално да приключат, като подшушна, че Галена ще бъде сред звездите, които ще участват.

Актрисата Весела Бабинова е убедена, че половинката ѝ - Владо Зомбори, ще спечели Капките
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Актрисата Весела Бабинова е убедена, че половинката ѝ - Владо Зомбори, ще спечели Капките

Автор Ива Петрова