Автор
Ева Григорова

Яни от „Фермата“ чака син

Яни, който е победител в трети сезон на „Фермата“ и участник в осмия сезон на предаването, обяви навръх Великден, че ще става татко.

View post on Instagram
 

Това е първата рожба на Яни и приятелката му Кристина. „На този светъл празник – Възкресение Христово, с най-любящата жена на света е време да ви споделим, че нашата любов прерасна в най-големия божи дар. Чаканото с нетърпение бебче е момченце. Благодаря ѝ от все сърце на моята любов, че ме търпя през тези три години, в които бях в определени моменти далеч от нея“, сподели фермера във видео, заснето до друг участник от предаването – Гуспата.

View post on Instagram
 

„Благодаря ѝ че ме обича такъв, какъвто съм – все обсебен от работата и повече отдаден на нея. Благодаря й, че ме подкрепяше и подкрепя във всеки един момент и решение, свързани с нашите бъднини. Рецептата за разбирателство е търпение и компромис. С течение на времето и с много усилия и любов успяхме и ние да се научим на това разбирателство, което, дай боже, да съхраним до края на дните си и да спазим обещанието, което си дадохме в началото – „Завинаги двама, завинаги заедно“, казва още в емоционалния си пост Яни Андреев.

Белослава: Влюбена съм до уши
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Белослава: Влюбена съм до уши

Автор Ева Григорова