Автор
Ева Григорова

Светлана Гущерова на операция, било неизбежно

Плеймейтката Светлана Гущерова планира поредна операция след четирите си раждания. Русата хубавица реши да хване самолета за Истанбул, за да прибере корема след четирите си раждания, разкрива самата тя в отговор на въпроси от последователи в социалните мрежи. След цезаровите сечения при Гущерова се появила диастаза, която е типична след множеството разрези на корема.

Диастаза на коремните мускули е често срещано състояние при бременни и след раждане. Това се случва, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременност от разтягане. Разстоянието може да стигне от 2,5 см до 5 см на ширина.

Нелекуваната диастаза може да доведе до неприятни последици, които за съжаление далеч не са само естетични. Състоянието предизвиква слабост в мускулите, постоянни болки в гърба и корема. Най-сериозните последици са появата на херния.

View post on Instagram
 

Както е известно, Светлана има четири деца от бизнесмена Хриситян Гущеров. Милионерската съпруга полага неимоверни усилия за външния си вид и се подлагала на редица разкрасителни интервенции, като преди време си сложи 440 кубика в бюста и си направи ринопластика.

Светлана Гущерова откровена за преживените трудности
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Светлана Гущерова откровена за преживените трудности

Автор Ива Петрова