Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес не взимайте прибързани решения

Пасивен ден и е по-добре да го прекарате сами със себе си и мислите си. През този период не взимайте прибързани решения.

Овен – Този уикенд ще внесе при мнозина много положителни преживявания в живота ви и ще успеете да се освободите от това, което ви пречи да бъдете щастливи. Интересни възможности ще ви преследват и трябва да бъдете внимателни, за да не ви избягат.

Телец –Ще имате възможност да изградите това, което наистина искате, върху солидни основи и ще постигнете страхотни резултати. В любовта не бъдете недоверчиви, оставете събитията да се развият и ще си възвърнете хармонията.

Близнаци – Може да се чувствате потиснати и да продължавате да мислите за нещата... Това, от което се нуждаете, е да живеете в настоящето, без да мислите толкова много за миналото или за бъдещето. Възползвайте се от уикенда, за да се откъснете малко от ежедневието.

Рак – Добра възможност да промените нещо в живота си: отървете се от стари предразсъдъци и безполезни неща. Ако не сте отдадени напълно на партньора си, може да възникнат изкушения, на които трудно не ще се поддадете...

Лъв – Имате нужда от смелост, за да промените посоката на стъпките си, но с помощта на Вселената ще успеете. Вашият път е готов за вас, така че слушайте инстинкта си и се въоръжете с много смелост и упоритост.

Дева – Вие сте олицетворението на поговорката „силата идва отвътре“. Както изглежда, е време да съберете емоционалните си ресурси и да се изправите пред предизвикателствата в живота си със сила и благодат.

Везни – Уикендът идва в комплект с добро настроение и много релакс. Имате широка усмивка на лицето си още от сутринта и се чувствате по-оптимистично настроени от всякога. Всичките ви планове са на път да се сбъднат.

Скорпион – Чувствата ви могат да доведат до чести промени в настроението, от единия край на спектъра до другия. Помислете дали не би било по-подходящо да изберете по-рационален подход на действие, вместо емоционален. Това, от което се нуждаете в момента е баланс.

Стрелец – Ако за известно време сте си позволили малко отпускане и сте натрупали много работа, днес ще откриете невероятен прилив на енергия, който ще ви помогне да организирате нещата си по задоволителен начин.

Козирог – Отдайте цялото си внимание само на това, което ви харесва и изпълва с щастие. Отделете време за хобитата си, които сте пренебрегнали поради служебни задължения. Опитайте се да се съсредоточите повече върху себе си и вашите нужди.

Водолей – Кратка ваканция през уикенда или разходка може да ви помогне да презаредите батериите и да прочистите ума си. Страхувате се да не нараните хората около вас, но понякога трябва да сте егоисти, за да сте щастливи.

Риби –Не е нужно да предавате на другите юздите на сърцето си. Може да сте нежни и да притежавате мил и скромен чар, но по същество сте устойчиви. Ако вече имате връзка, съсредоточете се върху това, което можете да промените в нея, а не върху това, което не можете.