Автор
Ева Григорова

Елена от "Ергенът" отново е с разбито сърце

Елена, която успя да спечели симпатиите на зрителите във втори сезон на "Ергенът", но остана разочарована, че Евгени предпочете Валерия пред нея на самия финал, отново преживява любовна драма.

Няколко месеца, след като снимките на шоуто вече бяха приключили, изглеждаше, че е открила човека за себе си. Самата тя споделяше кадри с него и последователите ѝ бяха радостни, че е намерила любовта, която заслужава.Ув

View post on Instagram
 

Уви, около година по-късно Елена отново е сама. Лично тя сподели новината, макар и завоалирано, с няколко снимки в Инстаграм и дълго послание, което въпреки че беше поетично, типично в нейн стил, подсказваше, че настроението ѝ е по-скоро минорно. Тя дори публикува снимка с булчинска рокля, която е избрала в Париж, което означава, че е била на крачка да се омъжи за половинката си, но връзката им е приключила точно в този момент.

View post on Instagram
 

Елена изглежда е живяла на семейни начала с мъжа, но след поредния път, в който ѝ се налага да се премести, тя споделя, че вече мечтае да има собствен дом. От думите ѝ става ясно и че отношенията им са се влошили бързо и неочаквано, по нейни думи "времето е било преброено" и сякаш не е очаквала точно този развой на събитията.