Автор
Ива Петрова

Надежда от "Ергенът" вдигна цените: Вижте колко иска за маникюр

Наскоро стана ясно, че Надежда Вишева, една от финалистките в популярното телевизионно шоу „Ергенът“, предлага изключително скъпи услуги за красота.

След новината за цените в нейния салон, които се оказаха шокиращо високи, сега излизат наяве още по-притеснителни твърдения.

Топ маникюрист в TikTok сигнализира, че Вишева представя работата на свои колеги като своя собствена, което повдига сериозни въпроси относно нейната почтеност и професионализъм, пише Novinite.bg.

Салонът на Надежда Вишева предлага изграждане на нокти за 115 лева и маникюр с гел лак за 75 лева. Тези цени са значително по-високи от нормалните тарифи в повечето салони за красота.

View post on Instagram
 

В социалните мрежи се появиха сравнения между маникюрите, показани в профилите на Вишева, и тези, създадени от други маникюристи, особено от чужбина.

Твърди се, че Вишева е копирала дизайните на своите колеги, представяйки ги за своя собствена работа. Това обвинение в плагиатство допълнително подкопава репутацията на дамата, пишат последователи.Обвиненията в плагиатство идват в критичен момент за Вишева, тъй като тя е един от трите финалистки в „Ергенът“. Шоуто приключва скоро, пише Lupa.