Автор
Ева Лъчезарова

Оптимизирай готвенето си с интелигентния хладилник на Samsung – Family Hub!

Както знаете, в екипа ни сме запалени по кулинарията и винаги се впускаме с ентусиазъм във всеки следващ кулинарен проект, по който работим. В ежедневието си обаче, често търсим уреди, които опростяват готвенето и управлението на домакинството, тъй като ежедневието ни е изпълнено с множество ангажименти и неочаквани редакционни обрати. Когато за първи път научихме за интелигентния хладилник Family Hub на Samsung, бяхме доста заинтригувани, но нямахме представа, че той има потенциала да направи истинска революция що се отнася до подхода на всички нас към готвенето и организирането на домакинството.

Поглед отвътре или любимата ни функция View Inside

Представете си, че сте в магазина за хранителни стоки и не сте сигурни дали имате нужда от още яйца. Вместо да разчитате на догадки, можете просто да извадите смартфона си и да погледнете в хладилника си. В рамките на секунди можете да имате ясен поглед върху съдържанието му, посредством камерите Samsung – Family Hub. Тази функция може да ви спести безброй ходения до магазина и да сведе до минимум хранителните отпадъци, като гарантира, че вече ще купувате само това, от което наистина се нуждаете.

Meal Planner: Приготвяне на храна без стрес

Кажете “сбогом” на книгите с рецепти, които затрупват кухненския ви плот. Планирането на седмичното меню може да бъде истински хаос, но функцията за планиране на хранене на Family Hub го прави лесно и бързо. Като анализира предпочитанията и хранителните нужди на семейството, приложението Smart Recipes генерира персонализирани предложения за меню. От бързи вечери през делничните дни до уникални брънчове през уикенда, Family Hub предлага разнообразие от опции за рецепти с лесни инструкции, които дори начинаещи готвачи могат да следват за чудесен резултат.

Интегриране на SmartThings: Безпроблемно управление на дома

Домът на бъдещето е вече тук - Family Hub, който се интегрира безпроблемно с други смарт устройства в дома чрез SmartThings. Независимо дали искате да ги включите, или изключите, да регулирате настройките им или да координирате дейности, имате възможност да направите всичко това с гласова команда или докосване на дисплея. Това ниво на свързаност не само опростява ежедневието, но също така осигурява спокойствие, знаейки, че можете да управлявате дома си от всяко място.

Готвене без усилие с интелигентна технология

Функцията Recipe to Oven премахва догадките при готвенето. Изберете рецепта от менюто Smart Recipe и я изпратете до вашата интелигентна фурна с едно натискане на бутон. Представете си следния сценарий: в една натоварена делнична вечер искате да приготвите максимално бърза вечеря за цялото семейство. С помощта на функцията Recipe to Oven само с няколко докосвания можете да приготвите вкусно печено пиле на фурна, като по този начин ще ви остане повече време да се отпуснете и да си починете след дългия ден.

Развлеченията са само на една ръка разстояние

С новия хладилник Family Hub на Samsung можете да превърнете обикновените кухненски задачи в приятни изживявания. Можете да си пускате любимите си плейлисти в Spotify или да наваксате с последните новини и подкасти в TuneIn, докато приготвяте храна.

Останете свързани с любимите си хора

Family Hub не е само практичен, в допълнение към това той улеснява връзката, която поддържате с любимите си хора. С негова помощ можете да споделяте новини, съобщения и специални моменти на Family Board, създавайки цифрово пространство за свързване и комуникация. Бихте могли да го използвате като база, на която да споделяте забавни семейни шеги, важни напомняния и скъпи семейни снимки.

Бъдете информирани и организирани

Никога не пропускайте важно събитие или краен срок с приложението Calendar, което може да бъде достъпно и от екрана на вашия хладилник. Синхронизирайте графици с членове на семейството си и получавайте напомняния за срещи, рождени дни и специални поводи.

Интелигентният хладилник Family Hub на Samsung наистина има потенциала да преобрази вашата кухня и да я превърне в любимото място от дома за всеки член от семейството. От иновативната си функция View Inside до улесняващия Meal Planner и интеграцията със SmartThings, Family Hub би могъл да се превърне в незаменима част от вашето ежедневие. Ако искате да улесните и оптимизирате рутината си за готвене и управление на дома, Family Hub е нещо, което задължително трябва да опитате.