Автор
Ива Петрова

Неочакван обрат: Надежда от "Ергенът" дава втори шанс на Алек

Финалистката от трети сезон на романтичното риалити "Ергенът" - Надежда, даде втори шанс на Александър Младенов.

Припомняме, че младият бизнесмен бе обвинен от зрители, че е взел решението си да не избере нито Надежда, нито Маги под влиянието на майка си. Това обаче, което ядоса най-много феновете на шоуто, бе неприемливият за мъж начин, по който Алек го направи, а именно чрез видеообръщение, а не очи в очи.

View post on Instagram
 

"Обичам да давам втори шанс, затова бих дала на Алек такъв", заяви блондинката, която по време на предаването бе отрязана безапелационно от майката на Алек - Ксения, заради "багажа", който носи със себе си - 7-годишния си син от предишна връзка.

Преди това майката на ергена захапа и другата кандидатка за сърцето на ергена - Магдалена, изразявайки мнение, че е твъде възрастна за сина ѝ, както и че е отишла в риалитито за лична слава и дивиденти.

View post on Instagram
 

Изказването на Надежда идва малко след скандалния коментар на Алек, че чувства Надежда и Магдалена като "другари от войната".

Припомняме, че Маги и Надежда напуснаха шоуто дълбоко огорчени и с разбити сърца. "Голям глупак! Ще възпитам сина си така, че да не става като него", заяви разочарованата Надежда.

Надежда от "Ергенът": Българките сме доста комплексирани
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Надежда от "Ергенът": Българките сме доста комплексирани

Автор Ева Григорова

"Бих казала на Алек, че много губи, като не избра мен. Майка му много прилича на моята, защото иска да опази семейството и гнездото. Бих ѝ казала, че съм прекрасен човек и в един друг живот бихме били добри приятелки", каза още Надежда Вишева, която след участието си в "Ергенът" отваря салон за красота в столицата.

View post on Instagram