Автор
Ива Петрова

Таня Боева показа великолепния си дом и завидни кулинарни умения

В първия епизод от новия сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ зрителите имаха възможността да надникнат в разкошния дом на поп фолк изпълнителката - Таня Боева.

Чаровната певица посрещна своите гости в уютната си къща в Долината на тракийските царе на трапеза с 360-градусова уникална гледка в с. Долно Изворово.

View post on Instagram
 

Тя с охота прие специалната задача на шеф Манчев да върне звездните участници назад в детството им, за да приготвят ястия, които са оставили у тях най-скъпи и мили детски спомени.

Менюто, с което Боева изненада гостите си, бе свежа пролетна салата с нар и лимец. Разядките бяха две – рулца от гриловани тиквички с мус от сирена и карфиол с хумус и червено цвекло. За основно певицата поднесе пилешко филе с гарнитура от картофено пюре и самардала и сос от манатарки. За десерт тя бе заложила на ароматна бисквитена торта със сладко от смокини и рози.

Менюто обаче тотално оплюто от зрителите, както и от самия Манчев, тъй като в детството едва ли бабите са готвили с брашно от лимец, нито пък в салатите са слагали нар. За сметка на това пък всички останаха впечатлени от земното и непринудено поведение на певицата.

Гостите също бяха възхитени от ястията, с изключение на един – Росен, на кого се оказа, че му липсвало сол, макар солницата да бе на масата. Точно заради това той реши да даде на домакинята едва 8 точки.

Таня Боева съжалява горчиво: Мълчанието ми доведе до потулване на случая
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Таня Боева съжалява горчиво: Мълчанието ми доведе до потулване на случая

Автор Евелин Попадийна

"За мен е интересен старт на Черешката. Таня Боева не я бях чувала от 20 години, миските не ги следя и не знам коя е, както и този, на когото му липсваше сол. Рая ми е познато лице от сериалите, но никога нямаше да се сетя за името ѝ сама. Другият мъж също ми е само слабо познат. Иначе чудесно представяне, личи си че не влиза в кухнята за първи път, както някои от „звездите“ в предишни сезони", гласи един от коментарите."Таня се представи отлично, но не вярвам баба ѝ да е готвила с лимец. Само тук ми е забележката, защото не е спазила напълно условието на шеф Манчев", отбелязва друг зрител на "Черешката на тортата".