Автор
Ева Григорова

Нечуван скандал в попфолк средите: Наистина ли Галин е откраднал песен от Галена

Във фолк средите се е разразил нечуван скандал между Галена и Галин, като се стигнало дори до заплахи. Ситуацията вече е добре позната в бранша, но всички си мълчат и чакат развръзката. Галена не е на себе си, защото заради постъпката на Галин, се наложило да прекрати плановете си за рождения ден, който беше на 21 май.

Проблемът между изпълнителите започва от появата на песента „Мой мерак“ на две от певиците на Галин. Музиката на парчето е албанска и се оказва, че и Галена е купила същата песен, дори е снимала клип, който е трябвало да излезе по случай нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя е направила цял албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, защото въпросното парче трябва да бъде премахнато.

View post on Instagram
 

Източници издават, че Галена купила песента преди година и още тогава я пуснала на Галин. 12 месеца по-късно той купува същата песен и я прави за неговите момичета Мирела и Симона. Когато Галена я чува, търси обяснение от Галин, като се говори, че е избухнал страшен скандал и дори е имало заплахи за бой.

View post on Instagram
 

Вината за купената от двама изпълнители песен е на продуцентите, които са взели пари и от двамата. Галена платила част от сумата и нямала подписан договор, което я поставя в неизгодна ситуация, тъй като Галин е изпипал нещата и има всички документи.

От всичко това страдат феновете на Галена, които очакваха новия ѝ албум. Певицата не смее да даде краен срок за появата му, но се надява се случи възможно най-скоро. Със сигурност обаче Галин вече е в черния ѝ списък.

Анелия: Коко Динев ме правеше принцеса
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анелия: Коко Динев ме правеше принцеса

Автор Ива Петрова