Автор
Ива Петрова

Андреа спи в Гърция за 6 бона на нощ

Тези дни фолкпевицата Андреа откри летния сезон в съседна Гърция. На публикуваните от певицата снимки се вижда, че почивката ѝ е била в един от най-луксозните комплекси в Халкидики, където нощувките варират от 2000 лева за апартамент и стигат до 8000 лева в разгара на лятото за наемането на вила.

От публикации в Инстаграм става ясно, че изпълнителката е отмаряла във вила в петзвезден тузарски комплекс. Цената на вечер за двама е около 6 хиляди лева. В разгара на летния сезон нощувката в президентския лукс стига до 20 000 лв., ако компанията е от повече хора.

Блондинката привлече вниманието с атрактивни снимки по бански, а тенът, който е успяла да направи, е наистина завиден. От кадрите се вижда, че певицата се е отдала на йога занимания по време на почивката си, пише Hotnews.

View post on Instagram
 

По-любопитно обаче е с кого Андреа прекарва времето си. Клюката свърза името ѝ с турската звезда Емре Озмен, но дали актьорът е бил с нея по време на ваканцията ѝ, не става ясно. Затова пък цитат на английски намеква за вълненията на блондинката в този момент...

View post on Instagram
 

Неотдавна Андреа се завърна от воаяж в Турция, а дни преди Гърция е посетила Румъния по повод музикални проекти, издават запознати.