Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, не влизайте в ненужни спорове. Продуктивен ден за Стрелеца

В този ден всяка дейност ще бъде успешна. Взаимното разбирателство и взаимопомощта ще помогнат за решаването на много въпроси. Можете спокойно да завършите стари и да започнете нови задачи.

Овен – Имате достатъчно смелост и ентусиазъм, но не трябва да забравяте за разумната предпазливост. Проблемите в отношенията може да се дължат на прекомерен перфекционизъм от ваша страна. Не забравяйте, че няма перфектни хора, затова се опитайте да разберете и приемете недостатъците на близките си.

Телец – Съсредоточете се върху своите ежедневни задължения и намерете начин да работите не повече, а по-ефективно. С упоритостта, постоянството и енергията, които притежавате, знаете, че няма нищо невъзможно за вас.

Близнаци – Спрете да бъдете подозрителни към всичко около вас и приемете нещата такива, каквито са. Някои представители на знака може да се замесят ненужно в спор. Ако сте във връзка, не позволявайте малко недоразумение с партньора ви да се превърне в голяма кавга.

Рак – Днес може да се чувствате уязвими към студения вятър на реалността. Грубите думи сякаш режат по-дълбоко от обикновено, карайки ви да искате никога да не сте напускали пашкула на леглото си. Обградете се с подкрепящи хора, независимо дали лично или дистанционно.

Лъв – Днес има вероятност да влезете в спорове с партньора си поради вашата импулсивност. Има силно напрежение между вас. Може да се наложи да вземете радикални решения, но преди това преценете внимателно всички плюсове и минуси.

Дева – Този ден може да има много предизвикателства за вас. Събитията може да вземат неочакван обрат, но ще се окаже, че движението на делата е точно в посоката, от която се нуждаете. Отложете всичко, което можете и се опитайте да не се затъвате твърде много в тривиални подробности.

Везни – Добре е да общувате с хора, които могат да ви помогнат да израснете през този период. Излезте от зоната си на комфорт. Ако искате да видите промяна, трябва да работите усилено за това, което искате да постигнете. Това е ден с много възможности за развитие.

Скорпион – Живеете на бързи обороти – време е да намалите темпото и да си дадете почивка. Ако сте необвързани, днес е възможен контакт с човек, когото харесвате отдавна. Обвързаните ще се изправят пред голямо предизвикателство с партньора си.

Тези двойки зодии са изключително несъвместими
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези двойки зодии са изключително несъвместими

Автор Теодор Муховски

Стрелец – Звездите ви съветват да погледнете по нов начин на реалността и да отхвърлите всичко, което ви пречи да се движите по пътя на успеха. Планетарните енергии носят обновление. Всичко обещава продуктивен ден.

Козирог – Денят е благоприятен за всички вас, които искате и очаквате повече от бъдещето си. Звездите ви зареждат с енергия и ви помагат да излезете от зоната си на комфорт. Поемете инициативата и не разчитайте на случайността: късметът е само половината от успеха.

Водолей – Препоръчва се да следите графика си. Този период може да ви донесе различни предизвикателства. Добре е да балансирате това, което искате и това, от което наистина се нуждаете. Любовта сега не е ваш приоритет, но ако се случи, не я отхвърляйте.

Риби – Днес интуитивно усещате как да действате, за да сте по-близо до резултата, който чакате. Трябва да се насладите на свободното си време и да се опитате да се отпуснете. Нещата ще се наредят сами, когато му дойде времето.