Автор
Ева Григорова

Остави всички без думи: Антоанет Пепе отговори подобаващо на хейтърите

Антоанет Пепе, която в момента е в очакване на четвъртото си дете, най-накрая показа, че забелязва хейтърите в мрежата и им отговори с финес. И остави мнозина без думи, след като коментира и тази тема с мъдрост и усмивка.

Факт е, че Пепе е в очакване на четвърта рожба, като вече има 3 деца от двама мъже - Филип от Финландия и инфлуенсъра Филяка. Баща на бебе номер четири е Иво Карамански - младши, който е истински влюбен в Антоанет още от тийнейджърските си години, но животът ги събира като двойка преди около 3 години.

View post on Instagram
 

От тогава до днес и двамата изглеждат безкрайно щастливи, а общата им рожба най-вероятно ще засили чувствата им още повече. А относно подмятанията, коментарът на Пепе, е следният:

Често се сблъсквам с въпроса ‘Не ти ли влияе хорското мнение?’.Ще кажа само това: ‘Хората’ изразяват собствената си истина, не твоята. Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и защо си избрал пътя, по който си поел. Оттам насетне… колкото хора, толкова различни възгледи и мнения.