Автор
Теодор Муховски

Синът на Рени си загуби портфейла, но развръзката беше невероятна

Все още има добри хора на този свят. За това съобщи певицата Рени, която имаше късмета да попадне на добър човек, който ѝ спести големи финансови разправии, предаде "Шоу".

Разказът на Рени започва с неприятната новина, че синът ѝ Аспарух си е загубил портфейла. В него имало пари, но по-лошото е, че в него били и всичките му документи - лична карта, карта за градски транспорт и други.

Синът на Рени нямал представа къде може да е загубил портфейла, дори се съмнявал, че може би е бил жертва на джебчии в градския транспорт. Примирил се с факта, че няма да си получи отново документите.

Рени и синът ѝ Аспарух
Рени и синът ѝ Аспарух

"На телефона за участия, на който отговаря моя мениджър, се е обадила жена, за да каже, че са намерили портфейла на Аспарух. Оказало се, че той го е изпуснал в автобуса и шофьорът го е прибрал. Жена му се е опитвала чрез социалните мрежи да намери собственика, но понеже синът ми няма Фейсбук и Инстаграм, е ударила на камък. След като е изписала името в Гугъл е попаднала на статия, че е мой син и така издирила начин да се свърже с мен", разказва Рени.

Рени показа снимка на сърдечния шофьор Ивайло, който управлява автобус номер 3 по посока Панчарево - Пасарел.

View post on Instagram
 

"Не мога да повярвам, че все още съществуват добри хора, които ще се занимават да издирят собственика на загубеното и няма да оставят парите за тях. Благодаря на това прекрасно семейство. Оказа се, че шофьорът често намира загубени портфейли и телефони и винаги успява да намери собствениците им", продължава разпалено Рени.

Невероятно: Рени се промени до неузнаваемост (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Невероятно: Рени се промени до неузнаваемост (Снимки)

Автор Ива Петрова