Автор
Ева Григорова

Развълнуваната Златка Димитрова за сина си, който завърши първи клас: Всеки ден бях като латерна (СНИМКА)

Златка Димитрова, позната още като Черната Златка, не може да скрие вълнението си и показа с гордост своя завършил първокласник. В стори, публикувано в Инстаграм, Димитрова отправи мило послание към сина си Миро:

"Първи клас беше едно приятно предизвикателство за мен. Да даваш цялата обич, грижа, внимание...писане на домашни, четене, смятане...Заедно с Миро! Всеки ден бях като латерна: "Миро, да слушаш", "Миро, бъди внимателен", "Миро, не се карай с другарчетата", "Миро, помагай на другарче в нужда и какво ли още не".

Преди време Златка отново хвалеше сина си с това, че е наследил неин друг талант - да рисува. Тогава плеймейтката качи снимка в социалните мрежи, на която показва произведенията на сина си. На кадъра се виждат портрети на Дейви Джоунс и Джак Спароу от филмовата поредица "Карибски пирати". Това са любимите филми на малкия Миро.

View post on Instagram
 

"Няма как да не ви покажа този шедьовър", написа красавицата под снимката. Самата Злати е любител художник и насърчава сина си да се занимава с изкуство.

Горда мама: Синът на Златка Димитрова наследил таланта ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Горда мама: Синът на Златка Димитрова наследил таланта ѝ

Автор Ева Григорова