Автор
Ева Григорова

Колко е сладка: Ненчо Балабанов показа дъщеричката си - СНИМКА

Ненчо Балабанов показа дъщеричката си навръх 1 юни. "Честит празник на всички деца! Нека създаваме моменти, на които да се радваме като деца, нека се любуваме на малките неща като деца, нека запазим детската радост в сърцата си и покажем на нашите деца, че този свят е пълен с приятни изненади и добри хора, а ние ще го направим още по-добър с добри дела ! И нека децата ни припомнят за по-първичните емоции и нека ни накарат да забравим за прекалено високите летви и граници, които си поставяме!", това написаха Ненчо Балабанов и Катрин Русева.

View post on Instagram
 

Дъщеричката на актьора се роди в края на миналата година, а той има син Богомил, който е абитуриент.

Богомил беше изключително стилен в класически черен костюм и се видя, че вече е очарователен млад мъж. Той е талантлив художник и дори продава някои от картините си в мрежата. А ето как звездният му татко го поздрави за успешното завършване:

"Гордея се с теб, Боги! Честито завършване! Нека пътят ти напред бъде осветен, усмихнат, успешен и щастлив. Обичам те...10, 11, 12".

Дали Богомил ще продължи образованието си в посока изобразителното изкуство, или се е спрял на друга специалност, все още не е известно. Да пожелаем здраве на децата му - да растат здрави и талантливи.

Стягат се за лятото: Джизъса и Ненчо Балабанов тренират заедно във фитнеса (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Стягат се за лятото: Джизъса и Ненчо Балабанов тренират заедно във фитнеса (снимка)

Автор Ева Григорова