Автор
Антония Михайлова

Минус 10 кг: Нови снимки на по-слабата Ашли Греъм развълнуваха света - звездата е неузнаваема

Невероятна трансформация настъпи с Ашли Греъм - звездата се е стопила с поне 10 кг само за месец и изглежда видимо по-слаба. С височина от 175 см Ашли сега тежи само 87 кг, което е с 10 кг по-малко от стандартното ѝ тегло, пише Wday.ru. Според феновете Греъм очевидно може да е прибегнала не само до екстремна диета, но и до лекарства като Ozempic.

Зашеметяващите си нови извивки тя показа по време на представянето на книгата си "Детска книга за красотата" в Ню Йорк. За случая Ашли бе избрала дълга тясна рокля с висока цепка на крака в нюанс на шоколадов трюфел. Вероятно звездата може и да се е отказала от сладкишите, но с удоволствие носи дрехи с „вкусни“ цветове. Тоалетът си бе допълнила със сандали тип стилет, които подчертаваха изящните ѝ глезени и женствен снежнобял педикюр.

View post on Instagram
 

С това не свършват промените по външния вид на Ашли. Пищната красавица е боядисала косата си в по-тъмен цвят, превръщайки се в гореща брюнетка. Някои фенове я оприличиха с Ева Мендес.

Въпреки това, за красота с такива размери подобни сравнения са безполезни - Ашли Греъм е непродражаема и наистина изглежда зашеметяващо и сияеща в новата си визия.

Макси хубавицата и видеооператорът Джъстин Ървин отглеждат три деца. През 2020 г. супермоделът стана майка за първи път, раждайки сина си Айзък. През юли 2021 г. звездата информира почитателите за новата си бременност, показвайки снимка със заоблен корем в личния си блог.

Тогава тя сподели колко изненадани били със съпруга ѝ, когато научили от лекаря по време на ултразвук, че очакват две момчета. А очарователните Малачи и Роман щастливите родители посрещнаха на бял свят на 7 януари 2022 г.

Ашли Греъм със скандална снимка на корема си година след раждането
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Дамянова

Ашли Греъм със скандална снимка на корема си година след раждането

Автор Антония Дамянова

Ашли Греъм редовно публикува откровени снимки, на които кърми бебетата, както и постове, в които споделя грижите както за тях, така и за себе си след бременността.

Признава, че след раждането се е сблъскала с косопад и стрии по тялото си. Казва още, че по време на бременността имунитетът ѝ е спаднал значително и че сега редовно посещава салони за красота и козметолози, за да излекува кожата си.