Автор
Ева Григорова

Ето красавицата, която заема мястото на детронираната Мис България 2023 Елизабет Кравец

След като титлата „Мис България“ 2023 бе отнета от Елизабет Кравец със шумен публичен скандал между нея и собственика на марката Гаел Бонел Санчез, стана ясно името на красавицата, която заема мястото на вече бившата носителка на короната с българско-украински произход.

Това е родената в Шумен Илияна Борисова. Нейната съгражданка Александра Кръстева – победителка н „Мис България“ 2022, коментира: „Изключително съм щастлива, че Илияна боисова достойно представи нашия град и за поредна година Мис Шумен е в топ 3“.

View post on Instagram
 

„Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности“, написаха организаторите на най-престижния конкурс за красота.

Илияна е ученичка в ППМГ „Нанчо Попович“ в Шумен и желанието ѝ е да следва психология. Висока е 170 см и тренира лека атлетика. Нейната кауза е младите хора да останат в България.

Организаторът на "Мис България": Скоро цялата истина за отнемането на короната ще излезе наяве
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Организаторът на "Мис България": Скоро цялата истина за отнемането на короната ще излезе наяве

Автор Кристина Кирова

За нея това, което придава на един мъж харизма и красота, са неговите качества.

С коронясването на ученичката от Шумен за най-красива българка короната отново се връща в града. През 2021 г. за Мис България бе избрана шуменката Сара Младенова.

View post on Instagram