Автор
Ива Петрова

Нов слух: Бременна ли е Емилия?

Плъзнаха слухове, че фолк певицата Емилия отново е бременна. Това породиха снимки от едно от последните участия на звездата.

View post on Instagram
 

На кадрите тя е с пола с висока талия, от която всъщност се вижда издайническо коремче. Коментарите на феновете на Емилия също бяха единодушни, че нещо се случва. До момента певицата обаче не е давала изявление по въпроса.

Дали наистина се задава четвърта рожба в семейството на фолк дивата, от обкръжението й мълчат. Още повече, че е от преди месеци се говори, че Емилия е разделена с мъжа си Жорж Башур. Може би изпълнителката иска да се разбере в крайна сметка, че не само съпругът й си е при нея у дома, ами и че ще стават отново родители?

View post on Instagram
 

Емилия и Башур се ожениха през 2018 година, малко по-късно се роди дъщеря им Жоржина. Гласовитата изпълнителка има още две деца, които са от бизнесмена Коко Динев. Двамата бяха семейство дълги години, но се разделиха като според слуховете причината са безбройните изневери на мъжа й. След това Емилия срещна любовта в лицето на Башур. Според източници двамата са разделени, което обаче до момента певицата не е коментирала.