Автор
Ева Григорова

Всички се питат: къде изчезна Бионсе?

Бионсе безспорно е едно от най-големите имена в музиката и на нейните фенове неминуемо им прави впечатление, когато тя изчезне от светлината на прожекторите. Факт е обаче, че в момента никой не знае къде е или защо е изчезнала, въпреки че се носят някои зловещи теории.

42-годишната певица почти не се е появявал, откакто пусна албума си "Cowboy Carter" през март 2024 г. Това е първият кънтри албум на изпълнителката, а нейните почитатели се чудят къде е тя, тъй като към момента не промотира албума си, който веднага стана номер едно в класациите... "Това трябваше да е времето на Бионсе", сподели един източник пред PageSix.com. "Имаше много очаквания към нейния кънтри албум излязъл преди едва два месеца. А нея я няма никъде."

Около месец преди 29 март излизането на албума, Джей-Зи излезе на сцената на Grammy и се оплака, че Бионсе никога не е печелила албума на годината. Въпреки това в момента половинката му не прави никаква реклама на "Cowboy Carter".

Някои източници подозират, че изчезването на Бионсе всъщност е свързано със скандалите за малтретиране на Шон "Пи Диди" Комбс срещу различни жени. Те избухнаха през ноември 2023 г., но им се даде истинска гласност през последния месец.

Изпълнителката и съпругът ѝ Джей-Зи са дългогодишни приятели с Пи Диди, обвинен в трафик на хора, сексуален трафик, принуда, физическо и емоционално малтретиране, което означава, че може би се страхуват да се появяват публично, имайки предвид връзката им с Комбс.

По-рано тази година домовете на Комбс в Лос Анджелис и Флорида бяха обискирани от Департамента за вътрешна сигурност, като бяха арестувани двама души, преди да се появи видео, на което се вижда как Пи Диди малтретира изпълнителката Каси Вентура, като я сграбчва, влачи и рита на кадри от видеонаблюдение от 2016 г.

"Cowboy Carter" на Бионсе беше първият ѝ албум от 2022 г. насам и стана номер едно в 17 различни държави, включително Съединените щати и Обединеното кралство, което подчертава огромния му успех.

Оттогава той той бе обявен за "златен" в Канада и Великобритания с 40 000 продажби в първата и над 100 000 във втората. В САЩ той оглави класациите Billboard 200, USU Folk Albums и US Top Country Albums.