Автор
Веселина Петрова

Наоми Кембъл призна, че е ползвала услугите на сурогатна майка

След години на спекулации Наоми Кембъл призна, че децата ѝ са родени от сурогатна майка. 54-годишният супермодел шокира света през 2021 г., когато обяви, че има новородена дъщеря, пише METRO.

През юни 2023 г. Кембъл разкри, че има второ дете - син, който се е родил, когато тя е била на 53 години. Дъщеря ѝ вече е на 3 години, а синът ѝ - на една, но през годините имаше спекулации дали ги е посрещнала чрез сурогатно майчинство или осиновяване.

В интервю дадено наскоро за The Times Наоми определи себе си като "самотна майка". На въпроса дали е имала сурогатна майка, тя отговори: "Имах".

В разговор с британския Vogue през февруари 2022 г. моделът позира с дъщеря си за снимка на корицата и потвърди: "Тя не е осиновена - тя е мое дете".

В същото интервю тя разкри, че е запазила в тайна раждането на дъщеря си. „Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които са знаели, че ще я имам“, каза Кембъл.

В интервюто за The Times Наоми говори за надеждите си за децата си, като каза: "Надявам се на по-добър свят за моите деца. Те са 110% мой приоритет. Трябва да бъда до тях на първия им учебен ден“.

Супермоделът говори за желанието си да има деца и за това, че майчинството "си заслужава" финансовия стрес, пише Нова тв.

"Чувала съм много млади момичета да казват, че е твърде скъпо да имат деца и че може би не ги искат, а аз им казвах: "Ще промениш решението си. Ще искаш да бъдеш майка“. Разбирам, че от икономическа гледна точка е трудно. Но майка ми нямаше нищо и се справи. Струва си. Това е толкова невероятно", каза Кембъл.