Автор
Антония Михайлова

Синът на Джон Ленън се шегува с принц Хари: Фенове реагират бурно

48-годишният Шон Ленън - син на легендарния фронтмен на "Бийтълс" и Йоко Оно, нарече принц Хари "идиот" в негативен коментар, насочен към мемоарната книга на кралския потомък "Резервният". Ленън-младши остро разкритикува в социалните мрежи принц Хари.

"Моят дългоочакван преглед на автобиографията на принц Хари може да се обобщи с две думи: Пощадете ме!“ - шегува се музикантът в профила си в X. След като други потребители на мрежата обаче се застъпиха в защита на принца, Ленън обясни реакцията си.

View post on Instagram
 

"Като цяло му съчувствам", продължава Шон. "Но начинът, по който хленчи и иска публични обяснения, е прекалено. Е, просто съм малко ироничен. Мисля, че заслужаваше малко смях. Въпреки това и аз го заслужавам."

В отговор на друг фен, който отбеляза, че писането на такъв откровен мемоар изисква доста смелост, Ленън шеговито подчерта, че това кралско мъжество от страна на Хари трябва да е резултат на доста специална смелост. Музикантът казва още, че въпреки че осъзнава, че той и принц Хари имат много общи неща - и двамата са деца на много известни личности, той все още го смята за "идиот" и "клоун".

View post on Instagram
 

"Много съм разочарован от възгледите му. Надявах се, че ще бъде по-умен“, продължи Ленън младши. Изказването му предизвиква множество критики от страна на потребителите. Някои от тях написаха, че "целият му живот е преминал под светлините на успеха на баща му Джон Ленън". Музикантът обаче отвърна: "Всъщност спечелих Оскар тази година и като цяло всичко е наред с мен."

Да припомним, че тази година Шон Ленън всъщност получи най-високото отличие на Американската филмова академия за най-добър късометражен анимационен филм. Той написа сценария за анимационния филм War Is Over ("Войната свърши"), на който Шон е и изпълнителен продуцент.

Враждуващите синове на Джон Ленън - Джулиан и Шон, си подадоха ръце
НОВИНИ
Автор Флора Иванова

Враждуващите синове на Джон Ленън - Джулиан и Шон, си подадоха ръце

През годините Шон Оно Ленън е работил с много популярни звезди, сред които изпълнителката на Summertime Sadness – Лана Дел Рей. През 2017 г. Шон и Лана си сътрудничат по песента Tomorrow Never Came в албума ѝ  Lust For Life. Някои от популярните песни на Шон включват Happy Xmas с Майли Сайръс и Марк Ронсън, La Seine and I и A Monster In Paris.