Автор
Ива Петрова

Дъщерята на Наталия Гуркова грабна корона от конкурс в Бразилия

Дъщерята на Наталия Гуркова - Джорджия, спечели конкурс за таланти и красота "Мис Нейшън", състоял се в Бразилия. Красивата тийнейджърка спечелила сърцата на журито не само със своята естествена красота, но и с превъплъщението си в британската поп певица, изпълнявайки неин хит.

15-годишното момиче е родено в столицата на Южноафриканската република. От 6-годишна показва своя артистичен и певчески талант, разказва майка ѝ.

В портфолиото си наследницата на Мис България 1998 г. има вече няколко титли - Малка Мис България, както и участия в десетки ревюта.

"Сега много ми помага при организирането на изявите за моя бранд, за което съм ѝ ужасно благодарна", споделя Наталия Гуркова.

View post on Instagram
 

"Целият ми фокус е върху децата. И двамата са зодия Близнаци, затова често пъти казвам на шега, че имам четири деца, които запълват 24 часа от денонощието ми", откровена е Гуркова.Тя прекара 10 години от живота си в ЮАР, където бе свила семейно гнездо с черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, който бе убит от поръчков куршум в колата си, припомня "България Днес".

Наталия твърди, че скоро няма да пътува до Южна Африка, защото: "Никой не остана там, който да ни чака, освен приятели, разбира се. Свекър ми и свекърва ми починаха, но малко преди това се прибраха да живеят в Черна гора".