През юни ще сложите край на изнервена ситуация, ще разрешите конфликт или ще уредите вътрешен смут или притеснения. Това, разбира се, ще коства усилия и ще трябва да минете през период на борба, спор и несъгласие. Търсете мирни и компромисни решения на всеки проблем, фокусирайте се върху сътрудничеството и избягвайте ненужни конфронтации. Работете за единство и разбирателство във вашите взаимоотношения. Постепенно напрежението ще започне да намалява и още през този месец ще се радвате на спокойна и хармонична обстановка. 

През този месец ще изпитате силна носталгия, ще си спомните скъпи моменти от детството и емоционални връзки от миналото. Ще потънете в размишления върху преживявания, приятелства и спомени. Ще си спомните колко по-лесен и весел е бил животът и ще се свържете с вашите корени. Потърсете приятел или роднина, с когото не сте се виждали скоро, съберете се със стария клас, разходете се до любимата детска площадка. Тези мили спомени ще ви припомнят как да намирате радости в малките неща и ще ви заредят с позитивна енергия. Разгледайте стари снимки или меморабилия, припомнете си значимите моменти от миналото и това ще ви донесе комфорт, прозрение и смисъл. Бъдете благодарни за връзките и ситуациите, които са ви оформили и изградили като човек.

Неслучайно ще усетите порив да се пренесете назад във времето. През този месец ви очаква съществена промяна, навлизате в нов житейски цикъл и колелото на съдбата ви се преобръща. Именно затова е важно да сте напълно осъзнати и да сте научили важните уроци от всичко, което ви се е случило досега. През юни може да изпитате неочаквани промени или да достигнете повратна точка, която да промени обстоятелствата за вас. Следвайте потока на живота и бъдете готови за възможностите, които ще изскочат от тези промени. Бъдете гъвкави и приспособими и се възползвайте от всяка отворена врата. 

Изключително важно е да прекарате време в усамотение и размисъл. Юни ще ви даде важно прозрение, но трябва сами да го потърсите чрез интроспекция и установяване на контакт с вътрешната ви истина и мъдрост. Отдръпнете се от цивилизацията, отидете някъде сред природата и прекарайте време в съзерцание и тишина. За някои от вас може да се получи и чрез медитация. Което и да изберете, ще се докоснете до по-дълбокото си аз и ще намерите вътрешно ръководство и яснота. Оставете външния свят зад гърба си и се съсредоточете върху вътрешното си пътуване. 

Юнски тароскоп за зодия Козирог
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Юнски тароскоп за зодия Козирог

Автор Мира Маринова