Автор
Ива Петрова

Алисия призна: Не обичам да се гримирам, искам да съм все по-натурална

Певицата Алисия направи шокиращи разкрития, свързани с външния си вид.

"Не обичам да се гримирам, правя го единствено и само когато ми се налага да участвам в предавания. Обичам лицето ми да си почива и да съм натурална. Вече съм на 41 години, не го крия и искам да съм все по-натурална и по-натурална", призна Алисия в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

View post on Instagram
 

Както повечето си колежки, брюнетката е сериозно тунингована, но явно вече залага повече на естествената красота. С годините стана все по-модерна липсата на корекции и силикон като много от представителите на родния хайлайф дори започнаха да премахват корекциите, правени в миналото.

View post on Instagram
 

Алисия планира да се завърне в музикалния бранш през лятото с няколко нови песни след кратко отсъствие. Нейната последна публична изява беше през октомври миналата година, когато певицата реши да си даде творческа почивка, но по всичко личи, че тя е към своя край. Певицата разкри още, че е доволна от това как е възпитала своя син, но уточни, че едно дете е огромна отговорност и има огромно значение как ще започнеш да го възпитаваш от самото начало.

"Аз не мога да се оплача от моя син, надявам се да продължава да бъде така разумен и последователен във всичко, което прави", сподели изпълнителката.