Автор
Ева Лъчезарова

Само в четири стъпки: Направете всеки свой ден лек и ползотворен с помощта на изкуствения интелект

В днешния забързан свят ние, жените изпълняваме множество роли и отговорности, често навигирайки в сложен лабиринт от работни ангажименти, лични цели и социални събития. Истината е, че постоянното търсене на баланс между времето за себе си и продуктивността ни изисква интелигентни решения, с чиято помощ бихме могли да поддържаме своя динамичен начин на живот.

Точно такова решение е новият Galaxy S24 – най-компактният телефон от емблематичната премиум серия на Samsung - инструмент с изкуствен интелект, който идва на помощ при справяне с всекидневните предизвикателства – преодоляване на езикови бариери, бързото и ефективно търсене на информация, асистенция при създаване на текстове. И това не е всичко - моделът разполага и с усъвършенствана камера с Galaxy AI възможности за редакция и не на последно място е елегантен и стилен.

Само в четири лесни стъпки Galaxy S24 може да улесни ежедневието ви, помагайки ви да се справяте с ежедневието си приятно, лесно и ефективно. Нека разгледаме как това иновативно устройство може да улесни и оптимизира живота ви, превръщайки ежедневните задачи в приятни занимания.

Стъпка 1: Търсете лесно със Circle to Search with Google

Представете си, че можете да търсите всичко, което виждате на екрана си, само с един прост жест. Серията Galaxy S24 представя Circle to Search with Google, иновативна функция, която ви позволява да ограждате, подчертавате или маркирате съдържание, като чертаете кръг около него. Тази интуитивна функция е истинска революция в начина, по който намирате информация, правейки го по-бърз и по-точен.

Представете си например, че виждате чифт красиви обувки в Instagram, с помощта на Circle to Search with Google, можете лесно да ги селектирате на екрана на телефона си и мигновено да ги откриете. Изумително, нали?

Стъпка 2: Преодолейте езиковите бариери

Обичате да пътувате или работите в мултикултурна среда? Функцията за превод в реално време на Galaxy S24 прави комуникацията на различни езици лесна и безпроблемна. Този инструмент е особено ценен за жени, които водят активен начин на живот и общуват често с хора от различни националности. Представете си например следния сценарий: озовавате се на местен пазар в Токио, където откривате красиви, ръчно изработени аксесоари. Как обаче да разберете повече за тях и да си ги купите, ако продавачът не знае английски? Използвайки функцията за превод в реално време на Galaxy S24, имате възможност да комуникирате безпроблемно със занаятчията, научавайки повече за изработката на всеки аксесоар. С тази функция ще имате самочувствието, че можете да бъдете част от културата и обществото на различни нации по света, без да се притеснявате, че не знаете техния език.

Стъпка 3: Увеличете продуктивността си с персоналния Chat Assistant

Съвременният свят, в който комуникацията е всичко, изисква бързина, ефективност и персонализация. Точно поради тази причина в Galaxy S24 е интегриран изкуствен интелект, Galaxy AI, който трансформира начина, по който се свързваме с хората около нас. Един от най-забележимите елементи в тази еволюция е наличието на функцията Chat Assistant, която прави комуникацията по-интуитивна и гладка, без значение от контекста.

С Chat Assistant на Galaxy S24 можете лесно да изберете най-подходящия начин, по който да формулирате своето послание. Независимо дали става въпрос за изпращане на съобщение до колега или за създаване на кратък и привличащ вниманието текст за социалните медии, тази функция ви дава инструментите, от които се нуждаете за да постигате своите комуникационни цели. Вграденият Galaxy AI в Samsung Keyboard дори може да превежда текстове на повече от 13 езика в реално време, правейки взаимодействието в многоезична среда още по-лесно и достъпно.

Стъпка 4: Заснемайте перфектни снимки с усъвършенстваната Galaxy AI камера

С Galaxy S24 в ръцете си, не просто заснемате снимки - вие създавате изкуство. Създаването на вълнуващи и впечатляващи снимки се превръща в приятна игра, благодарение на ProVisual Engine, който предоставя пълна гама от AI инструменти за перфектно редактиране и споделяне на вашия визуален свят.

Със своя нов Quad Tele System, Galaxy S24 променя правилата на играта в света на мобилната фотография. С 5x оптично увеличение, съчетано със сензор от 50 MP, който улавя 60% повече светлина, този телефон ви дава възможността да заснемете кристално ясни изображения от всеки ъгъл, дори и при 100x цифрово увеличение.

С подобрените възможности на набора за фотографски функционалности Nightography, снимките, заснети при условия на недостатъчна осветеност, стават брилянтни и безупречни, благодарение на по-големия размер на пикселите и подобрената оптична стабилизация на изображението.

Въпреки че е най-малкият член от семейството на Samsung, Galaxy S24 е снабден и със специален Photo Assist, който ви предоставя още допълнителни функции. Edit Suggestion ви предлага идеалните промени за всяка снимка, благодарение на своята Galaxy AI интеграция. С Generative Edit пък можете да запълни празнотите във вашите снимки, като той ще създаде за вас перфектен фон или ще коригира позициите на обектите. А с режима Instant Slow-mo, вие можете да забавите важните моменти, за да ги изследвате по-детайлно и с пълна наслада.

Galaxy S24 е повече от телефон, той е вашият нов спътник в живота. С негова помощ имате възможността да се възползвате от неограничените възможности на изкуствения интелект Galaxy AI и да трансформирате ежедневието си в нещо наистина изключително. Нека Galaxy S24 ви помогне да навигирате през сложния модерен живот с елегантност и лекота, превръщайки предизвикателствата във възможности и правейки всеки ден по-лек и продуктивен.

Накрая, но не на последно място, за всеки който има страст към киното, би могъл да се включи в конкурса за късометражен филм, заснет с телефон Samsung Galaxy. Срокът е до 15 юни. Повече информация може да бъде намерена тук.

(в материала има продуктово позициониране)