Автор
Ива Петрова

Милица Гладнишка взриви ефира с шокиращо признание за гърдите си

Милица Гладнишка и актьорът Иван Матев, по-известен като Супер Любо, взривиха ефира преди няколко дни с шокиращо пикантно признание.

Това се случи по време на излъчването на поредния епизод на шоуто „Кой да знае", в който двамата съставляваха единия отбор.

View post on Instagram
 

В края на предаването Гладнишка се пошегува, че често му бърка името и вместо Иван го нарича Любо. След това обаче Матев развърза езика си и разказа любопитна случка, припомняйки сезон на „Денсинг Старс". В него Гладнишка влязла като VIP, а той бил подгряващ.„Бях малък VIP", отвърна Милица. В този момент Супер Любо я контрира, зяпайки в гърдите ѝ: „Малък, но много надарен VIP..., имам предвид откъм талант", изръси той.

View post on Instagram
 

Иван Матев продължи с историята от „Денсинг Старс", като разкри колко много я гледал тогава в гърдите, че това го накарало да се почувства като голямо и гладно бебе.

Думите, които излязоха от устата на Милица в този момент обаче, буквално втрещиха публиката и със сигурност предизвикаха шок сред зрителите.

Ще ви оставят без дъх: Милица Гладнишка зашемети феновете  с фантастични снимки от небето
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ще ви оставят без дъх: Милица Гладнишка зашемети феновете с фантастични снимки от небето

Автор Ива Петрова

„Даже ти дадох да сучеш", призна Гладнишка и настъпи смут в студиото.

За да замаже положението, Сашо Кадиев се присъедини към тематиката и се изцепи, че и той, като види Милица, му се приисква да е току-що родено бебе.

View post on Instagram