Автор
Ева Григорова

Диона призна всичко и побесня

Диона не се яви на делото, заведено срещу нея за шофиране под въздействието на наркотици. Изпълнителката е потресена от развоя на делото и е възмутена от полицая, който е свидетелствал пред съда миналия вторник.

„Аз не се явих в съдебната зала на 4 юни, но адвокатът ми беше там. Впоследствие бях информирана, че служителят на реда, който ме спря за проверка през януари, е променил показанията си на 180 градуса. Следващото заседание е насрочено за юли. Ще видим какво ще се случи тогава, но категорично не съм карала надрусана, нито пък съм казвала на униформения това, което е твърдял в съда“, споделя пред „Уикенд“ Диона.

View post on Instagram
 

И добавя: „Потресена съм! Не мога да си обясня как полицейски служител може в протокола си в досъдебното производство да твърди, че съм била в нормално и адекватно състояние, спокойна, а след няколко месеца в съда да свидетелства друго? Изобщо не го проумявам! Когато ме спряха за проверка бях трезва и трезвомислеща. Дори аз казах на полицаите да отидем да направим кръвен тест за наркотици!“

На въпрос дали е възможно от притеснение да е била напрегната при проверката, Диона отвръща така:
„Не, категорично не. Има много хора, които могат да потвърдят, че си бях в пълна кондиция. Снимахме клип в Стара Загора, бяхме около 20 човека екип. Шофьорът ми караше колата до София, возехме се аз и гримьорът. Разбрахме се, щом влезем в столицата, шофьорът да се прибере, аз да закарам гримьора, след което да си ида вкъщи. Така и стана, но буквално на метри от дома ме спряха полицаите.“

View post on Instagram
 

Относно наркотиците попфолк изпълнителката споделя, че в деня на случката не е употребявала наркотици, дори добавя, че след 24 януари е попадала на места, където са ѝ предлагали да употребява, но тя е била категорична в отказа си.

По отношение на колата тя споделя, че „неговата съдба е с добър изход“. „Не го конфискуваха. Колата не е на мое име и слава богу. Лизингова е. След случката на 24 януари ми взеха книжката. Не шофирам, нямам право. Най-много да седна на шофьорската седалка за снимките на някой клип“.

На Диона не ѝ върви, закъса на пътя
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

На Диона не ѝ върви, закъса на пътя

Автор Ива Петрова