Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - обърнете внимание на физическата активност, Стрелци - очакват ви приятни изненади

Денят е подходящ за изправяне грешките от миналото и полагане на основите за по-благоприятно бъдеще. Време на съзнателни промени в живота на човека.

Овен – Трябва да отделите повече време на физическото си развитие. Спортът или фитнесът ще ви помогнат не само да тонизирате тялото си, но и да успокоите душата си. Негативните мисли веднага ще се разсеят.

Телец – На работа положителната ви енергия ще бъде заразителна, което може да вдъхнови колегите и да създадете приятна работна атмосфера. Мнозина ще почувстват прилив на творческа енергия и могат да сътворят нещо.

Близнаци – На вас не се препоръчва да вземате прибързани решения, свързани с личния живот. По-добре си дайте време да помислите. Ако отдавна се каните да започнете ремонтни дейности в къщи, сега е моментът да го направите.

Рак – Можете значително да подобрите финансовото си състояние. Звездите казват, че трябва да гледате в краката си, защото има шанс да намерите пари. Опитайте се да останете отворени и приятелски настроени, за да привлечете добри хора към себе си.

Влюбена двойка, море
Влюбена двойка, море
GettyImages

Лъв – Не всичко може да бъде гладко в работата. Възможно е да възникнат стресови ситуации, които изискват бързо вземане на решения. Не се страхувайте да поемете отговорност и да се консултирате. Прекарайте вечерта в кръга на любимите си хора, за да се заредите с позитивна енергия.

Дева – Днешният ден може да е изпълнен с много емоции и преживявания. Опитайте се да запазите спокойствие и да не се поддавате на негативни чувства. Занимания с йога или Пилатес ще ви помогнат да се отпуснете.

Везни – Днес ви очакват доста проблеми на работното място и поради това ще сте нервни,  придържайте се към рутинни задачи и избягвайте по-големите рискове. Наистина се нуждаете от презареждане точно сега. Затова отложете всички въпроси за по-късно и посветете време на себе си.

Скорпион – В работата вашата увереност ще ви помогне да постигнете целите си, но внимавайте да не бъдете прекалено властни спрямо колегите си. В любовта това е идеално време за романтика и изразяване на емоции. Свободните от вас могат да се влюбят от пръв поглед.

Гответе се за богатство: Тези 3 зодии ще се къпят в пари до края на юни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Гответе се за богатство: Тези 3 зодии ще се къпят в пари до края на юни

Автор Веселина Петрова

Стрелец – Очакват ви приятни изненади, ако сте отворени към нещо ново. Излезте на разходка в този ден, прекарайте повече време сред обществото и се насладете на всеки прекаран момент. Днес може да срещнете стари приятели или дори бивш/а партньор/ка.

Козирог – Общуването със съмишленици ще ви донесе заряд от енергия и вдъхновение за осъществяване на мечтите ви. Най-накрая ще получите вътрешна свобода и увереност, за да постигнете това, което искате.

Водолей – Другите могат да се обърнат към вас за съвет и подкрепа. Не отказвайте помощ, ако не ви е трудно да я предоставите. Не очаквайте благодарност в замяна, направете го от чисто сърце. Не пропускайте важна информация, защото рано или късно ще трябва да я използвате.

Риби – По принцип вие сте по тих, затворен характер, но сега можете да се държите по-решително, отколкото сте свикнали. Бъдете по-целеустремени (и решителни) и не се оставяйте да ви отклонят от намеренията ви.