Автор
Ева Григорова

Красива и уверена: Деси Слава се показа без капка грим (снимка)

Деси Слава е сред най-естествените певици в попфолка и макар професията ѝ да изисква силен грим, тя не се притеснява да се покаже и в натурален вид. А изненадващото е, че по този начин дори е още по-красива и в същото време уверена. Което до голяма степен допринася за хубостта ѝ.

Припомняме ви и че Деси водеше упорита битка с килограмите, но изглежда, че вече е открила правилната формула и поддържа чудесна фигура.

Певицата направи голяма промяна с външния си вид през последните месеци, като не само се втали, но и смени цвета на косата си и вече не е блондинка. Друго, за което много по-млади от нея момичета могат само да ѝ завидят, е че тя изглежда прекрасно без почти никакви корекции по лицето си, с изключение на уголемените устни.

Пълната ѝ промяна може да се дължи и на радостта ѝ от факта, че преди около 2 месеца стана баба, а знаем, че когато човек е щастлив, това се отразява и на външния му вид. В момента Деси Слава се е отдала на почивка в луксозен СПА курорт, откъдето пуска красиви кадри през последните дни.