Автор
Ева Григорова

Тотално неузнаваема: Алекс Богданска прекали с тунинга

Александра Богданска, която в миналото беше известна с естествената си красота, благодарение на която изгря, вече е неузнаваема. Причината за това са драстичните корекции, към които тя прибегна, след като започна да се развива като инфлуеснър. Първата операция беше за гърдите ѝ, която тя обясни с факта, че често рекламира бански, но за да се обръщат към нея брандовете, трябвало да има по-голям бюст. И все пак, тя не се изкуши да сложи много силикон и към днешна дата те изглеждат естествено.

View post on Instagram
 

Това обаче със сигурност не може да се каже за носа ѝ. Преди няколко години моделката замина за Турция с тогавашния си съпруг Даниел Петканов, където и двамата си направиха ринопластика. И макар носът ѝ преди да не бе толкова перфектен, изглеждаше хармонично с чертите на лицето ѝ и мнозина се съгласяват, че преди да си направи чипо носле, е била по-красива. След като се реши на тази интервенция обаче, лицето ѝ се промени тотално и няма нищо общо с момичето, което стана известно в миналото.

По-наблюдателните отбелязват, че до днес Богданска си е направила още няколко операции, с които е коригирала брадичката си и е направила скулите си по-изразени. Разбира се, тя също не е пропуснала да уголеми устните си хиалурон. С което тотално влезе в еталона за хубост на всички, запалени по пластичната хирургия.