Автор
Ива Петрова

Кобилкина с ново гадже?

Наталия Кобилкина отново провокира със съвети към дамите, които искат да успеят в живота и намекна, че вече не е сама и има човек до себе си.

„С огромно удоволствие се посвещавам на дете и други деца, кучета, цветя, готвене на здравословна храна… Щастливо влюбена и се наслаждавам на любовта с много мъжкия мъж“, издава сексоложката, без да навлиза в подробности. Тя дори призна, че се изнася временно от дома си и ще остави сина си при бившия мъж за цялата лятна ваканция. По този начин ще може да се отдаде изцяло на новата си любов.

Близки до нея обаче се съмняват дали това гадже не е само въображаемо, тъй като никой досега не е виждал Кобилкина с друг мъж. Има слухове, че тя все още ревнува бившия си – Такис Дретакис, който в момента има нова, по-млада жена до себе си. Въпреки това Наталия и Такис са запазили много добри отношения заради общия им син Филип и често се виждат.

Секс гуруто не спира да дава съвети на последователките си: „Глупавата жена държи мъжа си за гърлото, хитрата – за гениталиите, умната – за ръката, а мъдрата – изобщо не го държи“.

Антония Петрова буквално литна от любов (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Антония Петрова буквално литна от любов (снимки)

Автор Ива Петрова