Автор
Ева Григорова

Ето как отговори Венета Харизанова на слуха за развод

Новината, че Венета Харизанова е пред развод след 13 години брак с мъжа си Емил Маринов, беше потвърдена от самата нея преди броени часове, а реакциите след думите ѝ вече заливат като приливна вълна социалните мрежи.

Потърсена за коментар, блондинката директно заяви: "Попитайте него дали се развеждаме… Би било жалко такъв красив мъж да остане с една жена, всички писваме в един момент, важното е да сме щастливи".

View post on Instagram
 

Така тв водещата призна, че съпругът ѝ Емил Маринов наистина си има любовница, заради която двамата се разделят. Искът за разтрогване на 13-годишния им брак вече е заведен в съда.

Мистериозната любовница на бизнесмена, както вече стана ясно, е 27-годишна блондинка, която работи при него. Двамата са били забелязани да пътуват заедно до Санторини, което само наля масло в спекулациите, че съпругът на Харизанова е обвързан с негова подчинена.

Венета Харизанова пред развод заради 27-годишна блондинка?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Венета Харизанова пред развод заради 27-годишна блондинка?

Автор Ева Григорова

Припомняме, че преди няколко години стана ясно за здравословен проблем на Венета, който впоследствие я накара да се оттегли от публичното пространство.

През това време тя избра да работи предимно от вкъщи, фокусирайки се върху развитието на нова професия, пише "Хотнюз".

View post on Instagram