Автор
Ева Григорова

Ергенът Евгени отпразнува 35 години, но без Валерия

Евгени Генчев отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия, с която уж се събра в "Ергенът".

Пианистът сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България вместо да черпи приятели на тежки софри, пише Hotnews.bg. От сайта припомнят, че само преди броени седмици Валерия отбеляза 26 години, но бе в компанията на своето семейство и участничката в "Ергенът" Айлин, която също е сама, след като се раздели с богат иранец. Тогава Валерия сподели, че минава през труден период.

View post on Instagram
 

Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила, допълват от медията.

Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, показва свое стори в Инстаграм.

"Направих още една обиколка около слънцето днес. Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко. Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората. Да стъпя на места, на които по един или друг повод не съм имал шанса да посетя. Има много такива. Прекалено много! Прекарах последните 48 часа в преходи в Стара Планина и Рила. Извървях около 40 км баири. Краката ми са леш. Чувствам се изморен и същевременно зареден. Не, в случая това не е противоречие! Клише е, но казват ‘опознай родината си, за да я обикнеш’. След тези два дена, сърцето ми е пълно!

Религията ми е тази на себеизразяването и неспирното развитие. Нека с любов да не спираме да надграждаме това, което имаме- вътре в себе си, както всичко около нас!", написа Евгени.

Проклятието на "Ергенът": Наистина ли Валерия и Евгени се разделиха
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Проклятието на "Ергенът": Наистина ли Валерия и Евгени се разделиха

Автор Ева Григорова

Нека да признаем обаче, че снимките, които пианистът и защитничката на животни са си сложили на сторитата в Инстаграм, са от едно и също място, а именно Седемте рилски езера.

Това все пак навежда на съмнението, че музикантът е отишъл там заедно с Валерия. Ако все пак допуснем, че двамата са били там по едно и също време, остава въпросът защо не са публикували обща снимка?