Автор
Ива Петрова

Красивата Натали Трифонова забрави бившия, потопи се в нощния живот на Ню Йорк

Натали Трифонова публикува в Инстаграм профила си горещи кадри от красивия космополитен Ню Йорк, а последователите ѝ пожелават да се забавлява в мегаполиса.

Преди дни Натали бе в Гърция с приятелка, а близки до нея издадоха, че тя все още не може да се отърси от раздялата с бившия - Мартин Чой, и запълва времето си с работа и срещи с приятели, за да не остава сама с мислите си.

View post on Instagram
 

Е, явно депресията на красавицата не е продължила твърде дълго, ако съдим по веселите кадри, които качва от САЩ. Облечена в блестяща секси рокля и със сияйна усмивка, Натали радва феновете си с видеа от центъра на Голямата ябълка.

Според запознати, Натали била лудо влюбена и много се надявала нещата с Мартин да потръгнат и да свият семейно гнездо. Била готова да му роди дете, но той изненадващо пожелал да се разделят, пише "Марица". Сигурна съм обаче, че Трифонова е умно момиче и знае, че не си струва дълго да се тъгува по мъж.

View post on Instagram
 

На снимките, качени от Ню Йорк, се вижда, че момичетата се забавляват добре и изглеждат също така прекрасно. Има настроение, има секси тоалети и настроение.