Автор
Ива Петрова

Муньос възхитен от бицепсите на княгиня Калина: Отлична физическа форма, отразяваща се прекрасно на красивото ѝ лице

Нека да припомни, че единствената дъщеря на цар Симеон Сакскобургготски шокира потребителите на интернет с необичайния си външен вид, с който се появи на погребението на прадядо си Фердинанд в двореца Врана на 29 май.

Тогава Княгиня Калина бе облечена с рокля без ръкави, които изложиха на показ колосалните ѝ мускули.

Съпругът ѝ – Китин Муньос, явно не се притеснява от странната визия на половинката си, която разтресе социалните мрежи след последните снимки от събитието, пише „Марица“.

Не така обаче възприема начина, по който изглежда Калина мъжът на живота ѝ. Китин е напълно спокоен и дори похвали „отличната физическа форма“ на жена си, която той приписва на „здравословен начин на живот, ежедневни тренировки и добро хранене“. „Нещо, което се отразява не само на добрия ѝ мускулен тонус, но и на красивото ѝ лице“, казва испанският мореплавател и офицер от елитните части на испанската армия за своята „най-скъпа жена“, цитиран от сайта Boredpanda.

Пред изданието LOC 52-годишната княгиня даде повече детайли във връзка с шокиращата си физическа трансформация. „Посветих се на тренировките с тежести. Аз съм спортистка“, подчерта тя пред медията.

Преди време сп. „Мадам Фигаро“ отбеляза, че Калина им 15-годишна кариера като професионална ездачка.

Коментирайки снимките, разпространили се като вирус из социалните мрежи, испанските таблоиди напомнят и внушителните промени върху лицето на княгинята през годините. Пластичните интервенции Китин постоянно обяснява със здравословни проблеми на жена си.

По думите му, още като ученичка, Калина е имала проблеми с предните си зъби и през 1999 г., докато следва в Лондон, отива да ѝ направят коронки. Зъболекарят пробива костта и така започват няколко поред операции на носа ѝ заради получени инфекции и усложнения.

Като самодива: Княгиня Калина облече носия в Бистрица (Снимки)
НОВИНИ
Автор Флора Иванова

Като самодива: Княгиня Калина облече носия в Бистрица (Снимки)

„Първоначално изглеждаше като малък проблем, един моряк ѝ каза, че трябва да се промива всеки ден с морска вода, смесена с прясна, и тя така и направи“, разказва Китин пред сп. „Ола“ преди време. Тогава двамата – Китин и Калина, са на пътешествие в океана

„Невъзможността да отидем в болница и условията в морето доведоха до прогресиране на инфекция и влошаване, засягайки част от окото. Наложи се спешно да я евакуираме и тя претърпя операция. Приоритет беше да се изчисти инфекцията, но интервенцията нанесе естетически увреждания, които тогава не бяха важни, защото по-важно беше да се спасят окото и носът“, разказва още съпругът ѝ. „Всички абсурдни теории за различните операции и козметични процедури на Калина не са нищо повече от дезинформация“, категоричен е Муньос.