Автор
Веселина Петрова

Джей Ло и Бен разпродават имущество: Разведоха се

За проблеми в рая на Бенифър се заговори още в началото на тази година. Сега, според различни източници, разбираме, че двамата най-вероятно вече са разтрогнали брака си.

Дженифър и Бен имат драма в личните отношения още от март. Тогава се появиха първите признаци, които не останаха скрити от публиката.

Първо се появиха снимки на двамата как спорят, возят се в автомобила сърдити и гледат лошо към папараците. Трябва да признаем, че Бен изглеждаше доста по-депресиран и затова мнозина коментираха, че най-вероятно страстта му към алкохола се е върнала, затова и Джен е бясна. Разбира се, няма как да знаем каква е истината. Едно е сигурно - оказа се, че бракът е доста по-различно преживяване от романтичната представа за него.

Джей Ло и Бен
Джей Ло и Бен
GettyImages

През май Бен игнорира Met Gala и премиерата на филма „Атлас“, в който Лопес изпълнява главната роля. Певицата се появи сама на червения килим. Приятели на актьора разкриват, че по това време той е прозрял какви всъщност са отношенията му с певицата. Някои дори твърдят, че Мат Деймън го е посъветвал изобщо да не се захваща с Лопес...Преди седмица Лопес се отдаде на заслужена почивка в Италия - сама. През това време Афлек е изнесъл от дома им вещите си. И това отново бе документирано от папараците.

Сега се оказва, че двойката е започнала да разпродава и част от общото си имущество - произведения на изкуството, пише Page Six. Според източник на изданието, двамата са пуснали на търг имуществото си за колекционери. И много от ценните предмети са купени още в началото на юни.

Явно новината за развода ще бъде оповестена съвсем скоро.