Автор
Ева Григорова

Геро побесня: Мога да живея без много неща. Мнението ви е едно от тях

Герасим Георгиев-Геро трудно приема неуспеха на най-новото шоу, което води "Скрита самоличност", видя Hotnews.bg. Актьорът не е много активен в социалните мрежи, затова всеки негов пост се следи с внимание. За първи път в историята на своя инстаграм профил той се обърна към зрителите, като директно обяви:

View post on Instagram
 

"Мога да живея без много неща. Мнението ви е едно от тях".

Досега Геро пълнеше инстаграм със снимки от турнета и обявление за предстоящи премиери и обръщението му веднага предизвика интерес. Хората обаче се интересуват много повече от новото му тегло, отколкото от предаването. Драстичното отслабване, за което той сам съобщи, че се дължи на бариатрична операция. Процедурата е извършена в София, противно на последната мода родните звезди да се подлагат на подобни интервенции в Турция. Зрителите са единодушни, че новата фигура на актьора заслужава поздравления.

View post on Instagram
 

"Спазвам някакъв режим, но генералното е, че си направих бариатрична операция в София при доцент Гроздев. Сега спазвам режим. Всичко е наред, под контрол, без рискове и се чувствам добре", заяви преди два месеца Геро.

Категорично обаче не комплиментите за драстичното стопяване са накарали Геро да се обърне към почитателите си в социалните мрежи. "Скрита самоличност" спря предсрочно на 24 юни, въпреки че в официално съобщение от Нова три дни преди това бяха обявили, че ще го гледаме цяла седмица. Както Hotnews.bg вече писа, шоуто тръгна с рекорден интерес, но бързо разочарова. На фейсбук страницата на "Скрита самоличност" зрител коментира, че в оригиналния вариант на предаването липсва прецакването "Опа", което оставя участника без никакви пари.

Зрители не харесват новото шоу, което води отслабналият драстично Герасим Георгиев-Геро
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Зрители не харесват новото шоу, което води отслабналият драстично Герасим Георгиев-Геро

Автор Ива Петрова