Автор
Кристина Кирова

Най-уютната петък вечер: Любо Киров събра приятели за прожекция на концерт

Уют, голям екран и много специална артистична обстановка - такава бе петък вечер на 5-и юли за Woman.bg в компанията на Любо Киров и изкуството му. Най-обичаният български изпълнител и музикант ни покани в сърцето на столицата за прожекция на големия си концерт в зала 1 на НДК, а поводът за събитието бе стартът на "Ново турне 2024", което започва с две дати в Плевен на 10-и и 11-ти юли.

Ние бяхме сред първите, които имаха удоволствието да се насладят на незабравимото музикално преживяване като на кино.

Любо Киров събра отбрана публика от колеги, приятели и участници в магията на концерта, за да си припомним тръпката от музиката на голямата сцена, а концертът вече е в една от най-големите стрийминг платформи, в която името на певеца се нарежда до световни артисти като Лейди Гага и The Weeknd. Постижение както за него, така и за българската музика като цяло.

Заедно пяхме любимите ни хитове, танцувахме, вълнувахме се и в лежерната артистична обстановка усетихме тръпката от атмосферата на един велик момент. От обичта на хилядите фенове на Любо Киров. А удоволствието да се насладим на концерта, рамо до рамо с него, бе незабравимо.

Специален момент, който определено ще остане един от любимите ни за лято '24 и с нетърпение гледаме към следващите творчески изненади, които ни готви Любо Киров.