Автор
Ева Григорова

Райна просълзи мрежата с тази изповед за майка си (снимки)

Райна е от певиците в попфолка, които повече залагат на духовното, на пътешествията и споделят какво наистина се случва в живота им. Дори и то невинаги да е приятно, тя отново е открита с последователите си. Такава беше и преди 3 години, когато се случи най-драматичното събитие в живота ѝ, а именно смъртта на майка ѝ Бояна.

През уикенда певицата почете датата, като сподели няколко снимки от детството си:

View post on Instagram
 

"На този ден…. 06.07.2021 В този час …. 08.50ч. Преди 3 години, в ръцете ми издъхна жената, дала ми живот, държала ме в ръцете си, пазила ме до последния си дъх, треперела над мен и моя брат - нашата любима и непрежалима майчица… Бояна - красива и одухотворена като името си, моят пример за нежност, достойнство , добродетел и любов… Време минава, а споменът за теб, мамо, все по-жив става… Това не минава, не отшумява, не става по-леко…Липсата ти е все по-осезаема…Болезнена…Моля се, Господ да е отредил за душата ти, по-добро от тук място и да те е срещнал с близките на сърцето ни хора и животинки, които си отидоха преди теб… Гледах снимки с часове , толкова спомени , толкова емоции… Толкова живот имаше в очите ти….Една жена, а всъщност - ВСИЧКО !Царство ти небесно, мила мамо ! Почивай в мир и светлина! Старая се да бъда твоето достойно продължение. Обичаме те!", с тези думи Райна се обърна към майка си, от която ясно се вижда, че е наследила красотата си.

View post on Instagram
 

Личи си, че певицата е взела прелестните ѝ зелени очи и слънчева усмивка. В коментарите Райна получи пълна подкрепа от последователите си, като всички подчертават удивителната прилика между двете.