Автор
Woman.bg

Атрактивно ТВ съдържание за всеки член от семейството

Горещите летни дни са тук, ваканцията започна и животът на семействата потича в нов, по-лежерен ритъм. Заедно с игрите навън, спането до късно и яденето на сладолед, най-любимото лятно занимание е гледането на телевизия, особено когато навън е прекалено горещо, за да се прави каквото и да било друго.

Има ли как обаче всички да са доволни? Да няма нито един сърдит татко, че е пропуснал спортното си предаване и нито едно недоволно дете, че любимото му детско е прекъснато? И може ли и за майките да има поне час спокойствие, в който да се отпуснат на дивана и да се насладят на любимия си сериал (не казваме “романтичен”, отдавна сме установили, че жените обичаме да гледаме най-много криминални истории)?

Оказва се, че това е напълно възможно. Благодарение на А1, вече може цялото семейство да се наслаждава на атрактивно ТВ съдържание, при това на специална цена – само 8,99 лв. на месец за над 100 канала, от които 30 с HD качество. Офертата от телекома влиза в сила от началото на юли и е валидна за целия срок на договора.

Телевизията от А1 има редица предимства, като лесната активация и използване и интерактивните функции, които компанията предлага.

Ти избираш кога да гледаш

Традиционният начин на гледане на телевизия често ни поставя пред ненужни избори – гледате онова, което дават в момента по телевизията, предаванията следват едно след друго и не можете нито да върнете назад, нито да гледате повторно нещо, което вече е отминало. Телевизията от А1 слага край на този остарял подход. Абонатите имат възможност да избират кое предаване от последните 7 дни да гледат, да го паузират, да връщат назад или да превъртат напред. Това значително подобрява атмосферата у дома, защото вече няма да има сърдити, че са изпуснали любимия си филм, сериал или предаване. Просто ще го гледат в друг момент, когато искат.

Ти избираш какво да гледаш

Тематичното разпределение на каналите е друго предимство на телевизията от А1. Каналите са разделени в няколко категории – новинарски, спортни, детски, развлекателни, музикални, филмови и само с няколко докосвания на дистанционното всеки може да открие любимото си предаване или да си хареса ново.

За майките – готвене, крими-загадки, обзавеждане на дома

Удоволствието да се изтегнеш на дивана в подредена къща с чаша студена напитка в ръка е несравнимо, особено когато става дума за първия ден от така желаната отпуска. Специално за този ден можете да си направите списък с любими предавания, събрани от различни тематични секции – серия с рецептите на Джейми Оливър от 24Kitchen, епизод от „Убийства в Рая“ по Star Channel и “Ремонтирай и продай” по HGTV. Не звучи ли като идеален следобед?За татковците – спортни емоции и екшън-страсти

За татковците – спортни емоции и екшън-страсти

Спортните запалянковци изживяват мечтаното си лято през тази 2024-та година. Точно след края на Европейското по футбол започват Олимпийските игри и благодарение на функциите за връщане и повторение на предаванията, ще можете да изгледате всички интересни за вас срещи, без значение с какво работно време сте. Важно е единствено да се пазите от „спойлери“ с крайния резултат.

За децата – любими герои за щастливо детство

Всяко дете ще помни завинаги любимите си анимационни персонажи. Предишното поколение харесваше „Мечето Ръкспин“ и „Смърфовете“, а днес децата харесват „Ние, мечоците“ и „Малките титани“.

Изборът е голям, а лятната оферта на  А1 за телевизия от 8,99 лева на месец за целия срок на договора, прави решението още по-лесно. И за финал за цялото семейство – винаги може да прекарате два щастливи часа пред телевизора с вечните анимационни класики. Филми, в които и децата, и възрастните намират своите важни, затрогващи или разсмиващи моменти от живота.

(платено съобщение)