Автор
Ева Григорова

Приличат ли си: Мегз показа баща си за първи път

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, най-накрая реши да покаже баща си. Досега бившата дизайнерка е говорила и е показвала единствено майка си.

Повод да покаже татко си стана неговият рожден ден, за който Мегз специално е написала дълъг пост в профила си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

"Днес нищо друго не искам, тати, просто толкова много имам нужда от теб. Искам да бъда с теб и да ме видиш колко огромна станах, също като теб. Как целият безкрай събрах в себе си и се слях с пътя, също като теб.", така започва поста си Каканашева. И продължава: "Ти винаги си ми казвал: "Моля те, просто забави темпото и си поеми въздух", но аз винаги бързах, тати, толкова много бързах, че на 13 излязох от вкъщи. Бързах, защото толкова много исках да те намеря и да сме заедно. Бързах, защото толкова много исках да стана като теб. Но днес дишам, тати, съзнателно и бавно, както ти ми казваш, защото най-после и аз достигнах до мъдростта ти. И ако мога да те опиша с една дума тя би била ЛЮБОВ. Ти си направил всичко за мен и цялото ни семейство. Ти си посветил целият си живот на нас и аз просто ти благодаря и се гордея, че станах толкова много от теб. Да си ми честит, тати, благодаря на живота, че съм твоя дъщеря, гордея се повече от всичко с необятната дълбочина, която съм наследила от теб. Обичам те безмерно."


Меги се прибра от Дубай, точно заради този специален за нея и семейството ѝ повод.

Мегз отново се зарови
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мегз отново се зарови

Автор Ива Петрова