Също като козирозите, вие ще имате силна интуиция през юли. Доверете се на вътрешната мъдрост и подсъзнанието си. Обърнете специално внимание на сънищата и емоциите си и се опитайте да разберете какво искат да ви кажат. Слушайте вътрешния си глас и се доверявайте на инстинктите си през този месец. Отговорите, които търсите, са вътре във вас и е време да ги откриете. Отделете време за медитация, размисъл и обърнете повече внимание на вашите мечти и усещания. Очаква ви период на големи разкрития, така че бъдете отворени и възприемчиви към прозренията, които ще излязат наяве.

Напоследък сте се пренаситили и претоварили от много различни емоции. Толкова силни впечатления и чувства могат да доведат до емоционален дисбаланс, свръхсензитивност и изтощение. Изпитвате затруднения с управляването на емоциите си и на моменти сте прекалено чувствителни. Поемете контрол над себе си, защото оголвайки душата си пред света, лесно можете да станете жертва на манипулация или присмех. Поставете си емоционални граници и се погрижете добре за психическото си благосъстояние. Потърсете подкрепа от близки, споделете и изкарайте от себе си всичко натрупано, ако е необходимо. Не позволявайте на емоциите да замъглят преценката ви или да ви завладеят.

Чувствате се недоволни от ситуацията, в която се намирате. Нямате сили, желание и нерви да се борите и да търсите промяна. Вкопчили сте се в статукво, което вече не ви служи и не ви прави щастливи, независимо дали става въпрос за връзка, работа или навик. Разберете защо се страхувате да затворите страницата и да разчистите пътя си и ще осъзнаете, че ако го направите, ви очакват растеж и много нови възможности. Изправете се пред себе си, признайте и осъзнайте какво ви спира и започнете да правите малки крачки към освобождаване и ново начало.

Във финансов план ще се радвате на хармония и успех. Очаква ви период на материална сигурност и способност да споделяте ресурсите си с другите. Вашата щедрост няма да остане незабелязана и със сигурност няма да бъде забравена. Когато има баланс на даване и получаване, потокът от изобилие няма да спре да тече. Затова бъдете щедри, независимо дали става въпрос за време, пари или ресурси. Бъдете благодарни за това, което имате и помагайте на другите винаги, когато имате възможност.