Автор
Мира Маринова

Юлски таросоп за зодия Риби

В личните си взаимоотношения може да се срещнете с дисхармония или конфликт.

Възможно е да има недоразумения, липса на добра комуникация или разединение с близък до вас човек. Бъдете искрени и директни, говорете за проблемите открито и честно и положете усилия за да възстановите баланса.

Опитайте се да правите компромиси и да влизате в обувките на другите по-често, внимавайте какво говорите и как би се отразило на взаимоотношенията ви. Изслушвайте добре всички гледни точки, проявявайте разбиране и положете необходимите усилия за да излекувате травмите и да укрепите връзките си.

През този месец може да сложите край на взаимоотношения, да се сблъскате с предателство или болезнена ситуация и чашата ви да прелее. Минавате през труден период в комуникацията си и напрежението може да ви се стори непосилно. Важно е да знаете, че този прекъснат контакт бележи и начало на нова глава в живота ви.

Изживейте емоциите си в цялата им пъстрота, излекувайте раните, разчистете пътя пред вас и бъдете отворени за нови възможности и запознанства, които ще завалят много скоро.Отделете време през юли за планиране на бъдещето и вземане на важни решения за вас. Обмислете всички опции и изгответе стратегически и структуриран списък с всичко, което трябва да направите, за да се доближите до това, което най-много искате.

Поемете контрол над съдбата си и вземете избори, които са в съответствие с дългосрочните ви идеи. Поставете си ясни цели и предприемете решителни действия за постигането им. Бъдете смели и проактивни в оформянето и визуализирането на вашето бъдеще

Това, което наистина искате е толкова близо до вас, но и през този месец няма да успеете да се докоснете до него. Минавате през тромав и нестабилен преходен период, затова все още е рано да постигнете пълен успех и завършеност.

По пътя ви има смущения и пречки, основата, която сте положили, не е достатъчно солидна и има още много работа за вършене. Проявете търпение, започнете да борите проблемите един по един и заздравете базата, върху която искате да надградите.

Ще достигнете до крайната точка, която гоните, но няма да е през този месец, така че потърсете радост в пътуването към нея и не губете надежда.

@woman.bg Риби, ще се сблъскате с конфликт в личен план 😓♓️ #taroskop #тароскоп #pisces #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Tropical, relaxing time(997447) - SK MUSIC