Автор
Антония Михайлова

63-годишният Еди Мърфи се ожени за 44-годишната майка на децата си шест години след годежа им

63-годишният холивудски ас Еди Мърфи се ожени за любимата си, 44-годишната австралийска манекенка Пейдж Бъчър, на 9 юли.

Двамата са си казали "Да" на 9 юли на скромна церемония в британския град Ангуила, съобщава People. На сватбеното тържество са присъствали членове на семейството и близки приятели на двойката. Редакторите на таблоида публикуваха сватбена снимка на двойката на страницата си в Instagram.

View post on Instagram
 

Изданието съобщава още, че за големия ден булката е заложила на корсетна рокля, украсена с дантела - дело на израелската дизайнерка Мира Цвилингер, а младоженецът е избрал костюм от италианската марка Brioni.

Мърфи и Бъчър започват да се срещат през 2012 г. Шест години по-късно актьорът и избраницата му се сгодяват. Двойката има дъщеря Изи Уна (2016) и син Макс Чарлз (2018). Момченцето се появява на бял свят два месеца след годежа на родителите си.

Еди Мърфи Пейдж Бъчър
Еди Мърфи Пейдж Бъчър

За Мърфи това е втори брак, а за Бъчър - първи. Актьорът има още осем деца от предишни връзки.

И двамата нямат акаунти в социалните мрежи и предпочитат да пазят личния си живот извън светлините на прожекторите. Пейдж се занимава с благотворителна дейност и подкрепя съпруга си при всяка негова изява, включително и премиерата на последния му филм 'Beverly Hills Cop: Axel F'.

Еди Мърфи в емблематичен кадър с всичките си 10 деца!
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Еди Мърфи в емблематичен кадър с всичките си 10 деца!

Автор Woman.bg

В интервю за Vanity Fair през 2020 г. Еди Мърфи споделя: "Моята кариера не е в центъра на живота ми. В центъра на живота ми са семейството и децата ми".