Автор
Ева Григорова

Новото гадже на Джони Деп е с 33 години по-млада от него секси рускиня?

В медиите се появи изненадващата новина, че 61-годишият Джони Деп се среща с руската козметичка и модел Юлия Власова. Рускинята е доста по-млада от звездата от "Карибски пирати" и е на 28 г.

Двамата се срещнали за първи път по време на 55-ия Международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г.

От тяхното познанство преди почти три години досега, двойката беше забелязана да прекарва време заедно, като източници, близки до Деп, потвърдиха връзката им пред медиите.

Миналата седмица Джон и Юлия бяха щракнати от папараци, докато пътуваха от летището за хеликоптери в Лондон.

Власова живее в Прага, столицата на Чешката република, където се проведе филмовият фестивал през 2021 г.

Русокосата красавица притежава студио за грим и прическа в историческия град и въпреки че живее официално в Прага, тя прекарва много време в Обединеното кралство - където живее Деп.

След запознанството си с Власова, Деп започна ожесточен процес за клевета срещу своята вече бивша половинка Амбър Хърд, който стартира през април 2022 г.

Власова допълнително подхрани слуховете за връзката им, когато отговори на въпрос на фен чрез Instagram за това кой е нейният „любим актьор“. „JD. Той е човек, който е невероятно талантлив и вдъхновяващ“, каза Власова, а текстът беше изписан върху снимка на влюбена двойка.

След като връзката ѝ с Деп беше разкрита официално, Юлия качи изявление чрез стори в Instagram на чешки език, което гласеше: „Приятели, моля ви да се въздържате от даване на каквито и да е интервюта на журналисти относно мен и моя личен живот. разбирането и уважението към личния ми живот ще бъдат оценени."