Автор
Пепа Попова - Пепита

От панама до сламена камбана: 4-те най-модерни шапки това лято

В това горещо лято шапката трябва да се превърне в задължителен аксесоар към визията ви, така че ако все още нямате стилна защита за главата си от слънцето, време е да изберете един от най-модерните варианти за сезона. През лятото на 2024 г. избираме измежду плетени ретро модели, бохо шапки и много нови форми и текстури. Следват 4 от най-модерните шапки за сезона.

Панама

След появата на панамата Jacquemus миналата година, тази шапка се превърна в тенденция за следващите сезони. Това лято избираме панами от деним, слама и плетени на една кука. Тази тенденция е идеално съчетана с популярността на бохо стила, който е особено ярък през 2024 г.

 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Каубойска шапка

Благодарение на Фарел Уилямс на шоуто на Louis Vuitton, каубойската шапка изведнъж стана емблематична. Сега ни е удобно да я комбинираме със свободни рокли, дънки и риза, което прави тази шапка един от най-желаните аксесоари за сезона.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Сламена шапка

Златистият нюанс на сламената шапка ви пренася право в слънчевото лято. Тя е достатъчно стилна и функционална, за да имате поне една в колекцията си от аксесоари. Много предложения ви позволяват да изберете своя идеален модел - това може да бъде шапка камбана от Toteme или вариант с ресни от Maison Michel.

 

View post on Instagram
 

Класическа шапка

Вечна ретро класика, тази шапка е преосмислена от Коко Шанел през 20-те години на миналия век и се превръща в символ на женската еманципация. Тя ще добави винтидж елегантност към летния гардероб и ще се превърне в задължителен атрибут на визията ви.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram